Jums nav lemts izprast sieviešu dabu...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Ir acīmredzamas lietas, ko pie labākās gribas nevarat izskaidrot sievietes uzvedībā, vai ne? Jūs baidāties viņai par tām pat pajautāt, lai sieviete nesāktu domāt, ka esat garīgi atpalicis... Tātad kas ir tas, kas visbiežāk samulsina pat pieredzējušu vīrieti? Lūk, tipiskākie jautājumi.

1. Kāpēc viņas vienmēr raud bez iemesla?
– Atcerieties: sievietes NEKAD neraud bez iemesla. Viņas raud tāpēc, ka ir smagi ap sirdi un gribas, lai arī kāds cits to pamanītu.

Jā, viņas raud. Sākumā klusiņām. Asaras birst kā pupas. Pēc brīža atskan arī klusi šņuksti. Ja tas vēl nepalīdz, sākas žēlas, sirdi plosošas elsas. Tajā brīdī jums sākas panikas lēkme. Seko sirdsapziņas pārmetumi. (Par ko? Vai nav vienalga, par ko?) Nu, tieši tāds jau arī ir bijis viņu mērķis — ir taču zināms, ka vīrieši nevar izturēt sieviešu raudas. Un mēs to lieliski apzināmies. Tāpēc uzvara vienmēr ir mūsu pusē.

2. Kāpēc viņas vienmēr prasa: «Vai tu mani mīli?»
– Tāpēc, ka der nodrošināties ar neapstrīdamiem faktiem, ja gadījumā jūs gatavojaties pacelt cepuri un aiziet: «Aha, tā jau es domāju — tu visu šo laiku man meloji!» (Jebkurā gadījumā ar jums ir cauri.)

3. Kāpēc viņas negrib nēsāt tos seksīgos zeķturus?
– Tāpēc, ka tie grauž, rīvē, duras, spīlē un vienmēr ir bail, ka nošļuks zeķe. Tāpēc, ka virs zeķtura nevar vilkt garās bikses. Tāpēc, ka no visām pusēm pūš dibenā. Tāpēc, ka nevar nēsāt minisvārkus. Tāpēc, ka mēs, velns parāvis, neesam nekāds «ātrā seksa bistro»!

4. Kāpēc viņas tik bieži uzbrauc velosipēdistiem?
– Mēs nekad neuzbraucam velosipēdistiem, NEKAD! Viņi parasti atpakaļgaitā uzskrien mums tieši virsū. Patiesībā tā ir tikai tāda augstprātīga piekasīšanās sievietei pie stūres.

5. Kāpēc viņas vienmēr skaišas, kad mēs aizmirstam nolaist uz leju poda vāku?
– Tāpēc, ka dzīvoklis nav nekāda publiskā ateja.

6. Kāpēc viņas nekad nelasa elektroierīču lietošanas pamācību?
– Klau, nu kas jums atkal nepatīk, ko?! Mēs jums kārtējo reizi dodam iespēju dziļi un daiļrunīgi nopūsties, savilkt pārgudru ģīmi un tēvišķā tonī noteikt: «Paga, paga, mazo muļķīt, es tūlīt tev visu paskaidrošu...» Un, jo vairāk sievietes nesaprot, jo pašpārliecinātāki jūs jūtaties.

7. Kāpēc viņas grib pārvākties pie jums jau nedēļu pēc iepazīšanās, pēc mēneša apprecēties un pēc gada dzemdēt bērnu?
– Tāpēc, ka pēc nedēļas dzemdēt būtu vēl nedaudz pāragri.

8. Kāpēc viņas nekad nesaka, ka grib?

– Nesaka?! Un kā vēl saka! Bet ko tad tu kurlam un aklam pateiksi...

Kurš vainīgs, ka vīrietis šo vēlēšanos nespējat nolasīt — no tikko jaušamā smaidā savilktajiem lūpu kaktiņiem, no viegli paceltajām uzacīm, noslēpumainā skatiena un gaisīgās bučiņas? Nu, kā lai vēl tiešāk pasaka: «ES TEVI GRIBU!»?

9. Kāpēc sievietes sabiedrībā parasti saka — «MANS vīrietis»?
– Ja uzradies jauns draugs, mēs par viņu runājam pusdienu pārtraukumā; apspriežam ar kolēģēm darba laikā; it kā nejauši nosaucam par līgavaini; mīļotā vīrieša uzvārdu mēģinām uzrakstīt blakus savam vārdam (lai paskatītos, kā tas izskatās sieviešu dzimtē). Katram uzreiz ir skaidrs, ka mums kāds ir. Bet jūs toties visu laiku apkārt vien, apkārt vien.

Līdzīgā situācijā vīrietis par savu draudzeni saka: «Nē... nu jā... Tā ir mana jaunā paziņa...»; «Vispār mēs tā kā neesam īsti kopā — nu tā paretam redzamies.»

Kā tas no malas izskatās? Ka jūs:

= esat absolūti brīvs kā vējš, bet blakus stāv nejauša paziņa, kuru tikko satikāt;

= esat absolūti brīvs, jo atrodaties šķiršanās procesā;

= esat absolūti brīvs, kaut arī precējies, bet starp jums sen nekā nav (protams, protams — arī kopā jūs neguļat).

10. Par ko viņas vienmēr tik dedzīgi sačukstas?
– Jūs vienmēr esat pārliecināti, ka sievietes to tik vien dara kā apspriež jūsu «mazā draudziņa» izmēru. Blēņas. Šajā jautājumā mēs tāpat saprotamies no pusvārda. Kāda jēga par to runāt — nav vērts...

(Sagatavots pēc «Men`s Life».)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu