Gribat izprast sievietes? Pamēģiniet...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Vakar sākām sarunu par to, kas ir tas, kas visbiežāk samulsina pat pieredzējušu vīrieti? Lūk, vēl daži tipiskākie jautājumi, kas vīriešos rada neizpratni:

11. Kāpēc viņas neprot īsi runāt pa telefonu?
– Tāpēc, ka jaunā topiņa raksturošanai nepieciešama vismaz pusstunda. Starp citu, cik ilgi jūs paši pļāpājat par benzīna cenu kāpumu? Vai, piemēram, par copi un jaunā datora atmiņu?

12. Nu kāpēc viņas pusi dienas pavada vannas istabā?!
– Tā. Sāksim ar to, ka jūs atkal neaiztaisījāt poda vāku...

Tagad veiksim intīmas, mākslinieciskas manipulācijas ar savu ķermeni (lai pilnveidotu jau tā pašu pilnību). Tas viss tiek darīts tikai tādēļ, lai izdzirdētu no jums vārdus: «Cik tu esi skaista arī bez jebkādas kosmētikas – kā māte daba tevi radījusi!"

13. Kāpēc viņas vienmēr saka: «Mīļais, esmu gatava, tūlīt varam iet!», ja līdz iešanai jāgaida vēl vismaz stunda?
– «Mīļais, esmu gatava» ir tikai tāds plašā nozīmē lietots sieviešu izteiciens. Proti, ka esam piefiksējušas, ka mūs kāds gaida. Protams, ja jūs nebūtu tik slinki un pagrieztu galvu uz mūsu pusi, tad redzētu, ka vēl stāvam apakšbiksītēs, ar slapjiem matiem; izmisīgi rakņājoties skapī, meklēdamas, ko lai velk mugurā.

14. Kāpēc viņas vienmēr raud, ka nav ko vilkt mugurā?
– Ja mēs biežāk dzirdētu vārdus: «Tu esi apburoša pat visvienkāršākajā tērpā», ticiet, mēs patiešām būtu laimīgas arī šajā – par 1000 $ nocenotajā kostīmiņā.

15. Kāpēc viņas nesmejas, kad stāstāt jaunāko anekdoti?
– Kas gan tur nav skaidrs! Pirmoreiz mēs vienkārši nesapratām. Divpadsmito reizi – stop – nu jau pietiek! Tagad sapratām.

16. Kāpēc viņas vienmēr grib, lai tām dāvina ziedus?
– Patiešām, nu kāpēc gan vienmēr ziedus... Var arī briljantus, tie nenovīst.

17. Kāpēc viņas vienmēr gaida telefona zvanu?
– Ja sieviete nopērk automātisko atbildētāju un, pat uz poda sēžot, no rokām neizlaiž mobilo telefonu – var izskaitļot, ka viņa ir iemīlējusies. Jūs pats taču teicāt, ka pēc brīža pārzvanīsit... Tāpēc arī viņa visu dienu gaida. Atcerieties: sievietes gaida pat tad, ja esat teicis: «Nu tad kaut kad sazvanīsimies, OK?»

18. Kāpēc viņas vienmēr saka «Mums jāaprunājas», kad pulkstenis rāda jau vienu naktī?
– Tāpēc. Ja «parunāšanās» notiks agrāk, nekāda mīlēšanās, protams, nesanāks. Kāda vaina vienos naktī – nekādu telefona zvanu no darba, nekādu īdošu bērnu apkārt. Arī TV rāda noteikta satura pārraides – pārsvarā par to pašu, par ko «jāaprunājas»...

Kāpēc to nedarīt, ja cieši blakus atrodas jau garšļaukus esošs vīrietis (varētu teikt – atslābinājies). Nu labi, stipri atslābinājies... jeb gandrīz aizmidzis vīrietis. Atlikušo sešu stundu pietiks, lai izdarītu vismaz secinājumus.

19. Kāpēc viņas mūs saukā tizlos mīļvārdiņos?

= Tāpēc, ka tas izklausās tā... ģimeniskāk, varētu teikt.

= Tāpēc, ka tas atkal ir iemesls sarunai. Piemēram: «Beidz vienreiz mani saukt par «čabuli»! – «Runcīt? Vai tā tev patiktu labāk?» Nu kaut kā tā...

= Tāpēc, ka ceram jūs radoši iedvesmot. Lai jūs nojaustu, ka starp «Ei!» un «Eu!» eksistē vesela enciklopēdija ar dažādiem jaukiem mīļvārdiņiem.

20. Kāpēc sievietēm vienmēr ir aukstas kājas?
– Zināt, ko mēs ar jums tūlīt izdarīsim? Uzvilksim tīkliņa zeķbikses, kurpītes uz spicpapēžiem, un tad jūs tāds aiziesiet līdz pat autobusa pieturai, OK? Pa ceļam jūs varēsit izmantot tikai divus atbalsta punktus saskarē ar zemi – īkšķi un papēdi. Pēc tam paskatīsimies, kuram no mums būs aukstas kājas...

(Sagatavots pēc «Men`s Life»)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu