Seksīgie mati

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Pavasaris — cerību laiks, un, pamatoti vai ne, daudzi no mums tieši tagad gaida notiekam kādas būtiskas pārmaiņas savā personiskajā dzīvē. Ja gaidītais kādu iemeslu dēļ kavējas, drosmīgākie apņēmīgi sper pirmo soli — viņi dodas pie… friziera. Tiek nomainīta frizūra vai matu krāsa, un, rau, cilvēks tiešām sāk piedzīvot brīnumaino pārvērtību spēku: mainās sejas krāsa, iztaisnojas augums, acis izstaro optimismu un valdzinājumu. Vai tāds cilvēks var palikt viens un neievērots?

Stāsts par cilvēku

Matu sakārtojums un krāsa izteiksmīgi stāsta par cilvēka fizisko un garīgo pašsajūtu. Mati, tāpat kā acis, pieder pie tām ķermeņa pazīmēm, kuras noteikti vērojam, kad iepazīstam otru cilvēku. Ja vērojuma iespaids būs nepatīkams, mēs necentīsimies ar jauniegūto paziņu dibināt tuvākas attiecības. Nespodrs skatiens un slimīga izskata mati — rādītājs, kurš mūsu zemapziņā uzjunda brīdinājuma signālu.

Turpretim starojošas acis un veselīgi mati tā vien aicina uz tuvāku saskarsmi. Laikam tāpēc ne velti matus dēvē par likteņa pavedieniem un īpašām antenām, jo tie spēj daudz pastāstīt par to īpašniekiem. Pēc matu sakārtojuma var spriest par cilvēka veselības stāvokli un raksturu. Piemēram, pavisam vienkāršs novērojums: ja mati viegli, arī raksturs viegls, bet, ja mati ir stīvi, smagi — raksturiņš ne pa jokam! Izmazgājot matus, cilvēks jūtas vieglāks, jo tā viņš atbrīvojas no negatīvajām enerģijām, kuras uzkrātas dienas gaitā. Blāvi, aplūzuši un ļoti plāni mati liecina par vāju veselību, nestabilu psihoemocionālo stāvokli un pazeminātu seksualitāti. 

Rudais, blondais, tumšais?

Ļoti daudz par cilvēku stāsta viņa matu krāsa. Izvēloties toni matiem, cilvēks neapzināti vienlaikus arī demonstrē veidu, kā viņš piemērojas dzīves apstākļiem. Ja mati tiek krāsoti dzeltenā tonī, tad to īpašnieks ir piedzīvojis vilšanos vai šķiršanos. Ja matos dominē rudā krāsa, viņš vēlas izcelties kolektīvā vai arī cilvēks pārdzīvo kādu krīzi. Violeti mati tiek krāsoti tad, ja cilvēks nejūtas drošs par savu dzīvi, par sevi, savām spējām. Melni krāsoto matu īpašnieki izteiksmīgi vēlas demonstrēt savu neatkarību un loģisko spriešanas spēju, bet blondie vēlas pastāstīt par savu slēpto vēlmi pēc romantikas, sentimenta un otra cilvēka aizstāvības.

Novērojumi liecina, ka tieši tāpat arī cilvēki ar dabīgi gaišiem matiem jūtas neaizsargātāki un sliktāk piemērojas apstākļiem. Vīrieši mēdz aizrauties ar it kā vieglprātīgajām blondīnēm, bet apprec nopietnās tumšmates. Savā laikā Pēteris I neizvēlējās nopietniem amatiem sarkanmatainos, un arī spermas bankas nezin kāpēc atraida rudus donorus…

Ūsas un ūsiņas

Cilvēku iepazīstot, svarīgi ir vērot ne tikai viņa matu krāsu, bet arī matu daudzumu, turklāt ne tikai uz galvas. Izteikti kuplu matu īpašniekiem vai tiem, kuru ķermenis ir stipri apmatots, piemīt paaugstināta seksualitāte un ir labi attīstīta intuīcija, tāpēc ar viņiem nav ieteicams spēlēt izlikšanās spēles.

Tautas novērojumi liecina, ka ūsas audzējot tie vīrieši, kas vēloties sevi pasargāt no vilšanās romantiskās attiecībās, bet bārdu nēsājot tie, kuri, kādreiz zaudējuši, nu vēloties atgūt fortūnas labvēlību. Ūsiņas uz sievietes virslūpas nozīmējot pastiprinātu seksualitāti un nepiepildītas ilgas. Ļoti īsus matus iecienījuši neatkarīgie un vadošus amatus kārojošie, kamēr tendētie uz maģiju matus cenšas vispār negriezt, jo tie tos saista ar kosmosa enerģijām. Ja sieviete audzē matus, tas nozīmē, ka viņa vēlas iet sabiedrībā, lai gūtu vairāk informācijas un kontaktu.

Ja sapnī redzat savu iemīļoto ar oranžiem matiem, tad attiecības mainīšoties uz slikto pusi. Ja sapnī matus krāsojat melnus — gaidāma mīlestība. Zeltaini mati sapņos nozīmē spēku, varu, pašpārliecinātību; sirmi mati liecina kā par pieņemšanos gudrībā, tā par slimību. Laimi un veiksmi sola sapnī redzēti gari un kupli mati, kamēr īsi, plāni — nelaimi, sliktas ziņas.

Bet, lai ko vēstītu sapņi, nebaidieties no pārmaiņām un krāsojiet matus tādā tonī, kāds jums liekas vispiemērotākais jūsu pašsajūtai konkrētajā brīdī. Atcerieties, ka tā ir visvienkāršākā metode, kā mainīt savu attieksmi pret dzīvi un atrast kaut mazu gabaliņu laimes!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu