«Bi-2» koncertēs kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasaras beigās Latvijā gaidāms unikāls koncerts — Dzintaru koncertzālē 21. augustā kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri uzstāsies viena no slavenākajām Krievijas rokgrupām «БИ-2».

Koncerta programma būs sadalīta divās daļās. Pirmajā no tām klausītāji dzirdēs visas labākās grupas dziesmas — sākot ar «Полковнику никто не пишет», «Волки», «Серебро», «Варвара», «Сокол» un beidzot ar Latvijā nesen vēl megapopulāro hitu «Скользкие улицы». Otrajā daļā izskanēs dziesmas no grupas jaunākā albuma «Молоко», kas pagājušā gada 17. novembrī lieliskā koncertā prezentēts arī Rīgā. Protams, netrūks dažādu muzikālu pārsteigumu.

Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri 64 mūziķu sastāvā diriģēs Felikss Aranovskis, Krievijas Iekšlietu ministrijas Ekonomiskās drošības akadēmijas simfoniskā paraugorķestra mākslinieciskais vadītājs un diriģents, kas sadarbojas ar grupu kopš 2003. gada, kad pirmoreiz īstenota ideja «БИ-2» daiļradi ietērpt klasiskā skanējumā.

Grandiozais koncerts Dzintaru koncertzālē ilgs vairāk nekā divas stundas un, iespējams, kļūs par vienu no interesantākajiem notikumiem šajā koncertsezonā.

http://www.makroconcert.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu