Šlesers iepazīstinās ar Jaunās partijas un Ventspils pārstāvju savulaik parakstīto līgumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Bijušais Jaunās partijas (JP) līderis, tagad Latvijas Pirmās partijas priekšsēdētājs Ainārs Šlesers nolēmis pirmdien publiskot savulaik noslēgto JP un reģionālās partijas «Latvijai un Ventspilij» līgumu, aģentūru LETA informēja Šlesers.

Šo līgumu 1998. gadā parakstīja Šlesers un partijas biedres Ingrīda Ūdre (tagad ZZS) un Silvija Dreimane ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu, uzņēmēju Olafu Berķi un citiem Ventspils puses pārstāvjiem. Šlesers līgumu publiskos pirmdien pēc Ministru kabineta komitejas sēdes.

JP 1998. gadā bija noslēgusi līgumu ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu un Ventspils uzņēmējiem, taču šī vienošanās neparedzēja finansiālu atbalstu, iepriekš teica Šlesers. Līgums ar Lembergu ticis slēgts kā ar reģionālas partijas pārstāvi, un tas paredzējis sadarbību demokrātijas stiprināšanā un ekonomikas attīstībā, kā arī to, ka JP Saeimā neatbalstīs Tautas partijas premjera nākšanu pie varas. «Mūsu līgums neparedzēja nekādu finansiālu atbalstu, un tajā bija tikai trīs punkti. Tā nebija ekonomiska vienošanās un atbilda partijas pārliecībai,» iepriekš uzsvēra Šlesers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu