Sākusies biļešu tirdzniecība uz «Placebo» koncertu Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas visās «Biļešu servisa» un «Reklamarket» tirdzniecības vietās, kā arī visās «Statoil» degvielas uzpildes stacijās un internetā [s:16115] sākusies biļešu tirdzniecība uz «Placebo» koncertu «Arēnā «Rīga»» 29. maijā.

Stāvvietas biļetes cena ir 20 latu. Sēdvietas biļete maksā 25 latus, bet biļete sēdvietā ar vislabāko redzamību (LMT biznesa kluba zonā vai atbilstošā sēdvietā pretējā pusē) — 35 latus.

Koncertaģentūras «FBI» direktore Inga Kadeka par gaidāmo «Placebo» koncertu saka: «Mums kā koncertaģentūrai ir prieks un gandarījums, ka paralēli tādām mūzikas leģendām kā Ozijam Osbornam, «Pet Shop Boys» un «Aerosmith», mūsu šīs vasaras koncertu kalendārā varam ierakstīt grupas «Placebo» uzstāšanos, kuras mūzika desmit gadu garumā ir uzrunājusi tik daudzus jauniešus, kuru lojalitāte grupai ir apbrīnojama.»

Kamēr Eiropas fani gaida «Placebo» atgriežamies no turnejas Amerikā, kur nesen no jauna izdots viņu jaunākais albums «Meds» un kurp grupa bija devusies nostiprināt savas pozīcijas šīs mūzikas lielvalsts tirgū, «Placebo» nesen oficiālajā grupas mājas lapā faniem deva iespēju iesūtīt savus video, kas tiks izmantoti grupas nākamā singla — Keitas Bušas dziesmas «Running Up That Hill» kaverversijas — videoklipā. «Placebo» atzīst, ka diezgan bieži izmantojuši dažādu izpildītāju dziesmu kaverversijas singlu tā dēvētajiem «b-sides», un, tā kā paši esot astoņdesmito gadu mūzikas un Keitas Bušas fani, viņiem licies pašsaprotami radīt savu versiju šai dziesmai. Grupas basists Stefans Olsdāls turpina: «Mēs veidojam kaverversijas tikai dziesmām, kas mums pašiem patīk. Mēs esam gan ierakstījuši, gan izpildījuši koncertos, piemēram, «Depeche Mode» un Roberta Palmera dziesmas. Runājot par «Running Up That Hill» — mums šķita, ka dziesmu tekstam ir ļoti pamatīga un dziļa nozīme, bet, tā kā orģinālversijā Keitas dziedājums ir tik ātrs, to nozīmi īsti nevar uztvert. Tāpēc mūsu versija šā iemesla dēļ ir lēnāka. Paši esam apmierināti ar savu versiju, un vēl lielāks prieks un arī atvieglojums ir Keitas Bušas teiktais, ka viņai mūsu versija ļoti iet pie sirds.»

www.youtube.com/placeboofficial

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu