Dita fon Tīza atkailinās žurnālam «Penthouse»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: stern.de

Ekstravagantā dejotāja un Merilina Mensona bijusī sieva Dita fon Tīza veikusi fotosesiju žurnālam «Penthouse». Seksīgā zvaigzne, kura pērn decembrī šķīrās no vīra, uz izdevuma vāka redzama melni zaļā apakšveļā, ko papildina uzraksts: «Paskatieties, no kā atteicās Mensons!»

Pati fon Tīza apgalvo, ka pēc nesenās šķiršanās vēl nav nobriedusi jaunām attiecībām, un koncentrējas tikai darbam. Tajā pašā laikā viņas bijušais vīrs jau paspējis sev atrast jaunu mīļāko.

Žurnāla «Penthouse» slejās Holivudas aktrise Skārleta Johansone nebeidz vien slavēt Ditu fon Tīzu. «Es uzskatu, ka viņa ir ārkārtīgi skaista un talantīga. Ditas pārvērtības ir pārsteidzošas, un tās ļoti uzbudina,» saka Johansone.

Fon Tīza un Mensons apprecējās 2005. gada 28. novembrī Īrijā. Abiem šīs bija pirmās laulības. 2006. gada 29. decembrī Dita iesniedza laulības šķiršanu.

Kā zināms, Dita fon Tīza 18 gadu vecumā sāka uzstāties kā striptīzdejotāja, pelnot 25 tūkstošus dolāru par vienu uzstāšanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu