Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis
Iesūti ziņu!

Vistas fileja ar cepurīti (5)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: http://mia.lv/

Timiāns labi garšo kopā ar gaļu. Pievienojot tomātu ar mozarellu, vistas fileja iegūst vieglumu.

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Tomāti
  • Mozarella
  • Timiāns
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls & pipari

Pagatavošana

Bļodā sajauc eļļu ar timiānu, sāli un pipariem.

Eļļas marinādē izmērcē vistas filejas gabalus un liek tos uz pannas cepties.

Cep krāsnī aptuveni 40 min 180 grādu temperatūrā un uz pēdējām 5 minūtēm uzliek mozarellas un tomātu šķēlītes pa virsu vistai.

Komentāri (5)
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu