Ozols prezentēs jaunu albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo sestdien, 28. aprīlī, Studentu klubā, turpinot pasākumu sēriju «Baļļuks no A līdz hiphop Z» notiks Ozola jaunā albuma «Neatkarība» prezentācija, informē «hiphopz.lv».

Pēc ilgāka klusuma perioda pazīstamais, savā laikā cienītais un nīstais hiphopa mūziķis Ozols piedāvās prezentācijas koncertu ar pilnīgi jaunām kompozīcijām, tieši un konkrēti paužot savu šā brīža nostāju pret lietām, parādot sevi kā jaunu alternatīvu savai pagātnei.

Ozola albums «Neatkarība» izdošanas dienu varētu sagaidīt jau tuvākajā laikā. Tā pamatnoskaņa balstās uz tādu producentu kā Emīls un Domino, kā arī citu muzikālo sniegumu, kas saplūst kopā ar Ozola liriku un albuma koncepciju.

«Būtībā šis ir jauns pavērsiens gan pašam izpildītājam, gan arī klausītājiem. Šis disks būs kā jauns vilnis Latvijas hiphopā, jo stila ziņā tas ir atklāts, tiešs un brīvs! «Neatkarība» ir kā manifests pret medijiem, kas veido ķēdi starp izpildītājiem un klausītāju — tajā pašā laikā nostādot mūziķi kā ķīlnieku, kam ir jāiekļaujas mediju izveidotos formātos un rāmjos. «Neatkarība» ir kā krustojums, kas, pateicoties izveidotajai pozīcijai, neliek krustoties materiālajai pasaulei ar mūziku,» raksta «hiphopz.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu