Boldvins meitu nosaucis par nevērīgu cūku

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: allposters.com

Oskaram nominētais aktieris Aleks Boldvins par lomu filmā «Atkritēji» nedēļas nogalē publiski atvainojās par to, ka savu 11 gadus veco meitu Airlendu nodēvējis par «rupju, nevērīgu, mazu cūku».

Šādu meitai adresētu apzīmējumu 49 gadus vecais A. Boldvins bija atstājis meitas telefona balss pastkastītē, kas pagājušajā nedēļā tika nopublicēts vairākos slavenību portālos. A. Boldvina dusmu izvirdumu, kā raksta šie portāli, acīmredzot esot izraisījis fakts, ka meita neesot ieslēgusi telefonu laikā, kad abiem bija sarunāta telefonsaruna, kuras dēļ aktieris bija spiests pārkārtot savus darba plānus.

Šis ir pēdējais pavērsiens smagajā juridiskajā cīņā starp A. Boldvinu un viņa bijušo sievu kino aktrisi Kimu Beisindžeri. Viņu attiecības izjuka 2001. gadā, un visu šo laiku turpinājušies juridiski strīdi par Airlendas aizbildniecību un tiesībām uz tikšanos ar viņu. A. Boldvins, kurš publiskotajā atvainošanās vēstulē uzsvēra, ka viņš jūtas atrauts no meitas jau vairāku gadu garumā, vienlaikus apsūdzēja savu bijušo dzīvesbiedri provocēšanā uz šādu rīcību. Aktieris uzsver, ka telefonsarunas ierakstu medijiem nopludinājusi K. Beisindžere un viņas jurists un tā mērķis bija «pazemot viņu un saraut viņa attiecības ar meitu», ko jau tā iegrožo tiesas noteiktie ierobežojumi par labu mātei.

A. Boldvina advokāte Vikija Grīna informēja, ka iesniegusi Augstākajā tiesā prasību noskaidrot, kādā veidā ieraksts nonācis plašsaziņas līdzekļu rīcību un vai šajā gadījumā nav konstatējama ļaunprātīga K. Beisindžeres vai viņas advokātu rīcība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu