«Cosmos» dosies uz Krieviju, Vāciju un Ukrainu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šodien «Cosmos» dziedātāji devušies uz Maskavu, kur ar savu dziedāšanu pušķos Krievijas labāko sportistu apbalvošanas ceremoniju, bet maijā grupai plānotas vēl divas nozīmīgas ārzemju uzstāšanās.

Pirmā no tām plānota jau nākamajā nedēļā, un tā notiks Vācijas pilsētā Hamburgā. «Patiesībā Hamburgā mūs sagaidīs divas pavisam atšķirīgas publikas — 1. maija rītā mēs uzstāsimies St. Michaelis baznīcā Hamburgas centrā ar akadēmiskās mūzikas programmu, taču vakarā sniegsim populārās mūzikas solo koncertu,» stāsta «Cosmos» dalībnieki.

Viesošanās Vācijā pavasarī grupai nu jau kļuvusi par tradīciju. «Maijs Vācijā, šķiet, ir a cappella mūzikas mēnesis, jo tieši maijā parasti piedalāmies a cappella festivālos vai sniedzam savus koncertus šinī valstī.»

Tikko atgriezušies no Vācijas, «Cosmos» kārtos ceļasomas, lai dotos uz Ukrainas pilsētu Doņecku, kur 10. maijā plānota «Cosmos» uzstāšanās džeza festivālā. Pagājušajā gadā šajā festivālā piedalījās arī tādas grupas kā «Manhatten Transfer» un «Take 6», ar kurām «Cosmos» jau ticies uz vienas skatuves.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu