Mila Jovoviča gaida mazuli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: photobucket

Holivudas aktrise un modele, un dziedātāja Mila Jovoviča apstiprinājusi, ka gaida savu pirmo bērnu, ziņo «Contactmusic».

Filmas «Resident Evil» («Nezūdošais ļaunums») zvaigzne gaida pirmo bērnu no sava līgavaiņa, scenārista un režisora Pola Andersona. Bērnam būtu jāpiedzimst šoruden. Viņas pārstāvis apstiprinājis priecīgos jaunumus un pastāstījis, ka pāris esot «patīkami satraukts».

Trīsdesmit vienu gadu vecā supermodele un 41 gadu vecais režisors, kas sarakstījis scenāriju visām trim pēc datorspēles «Resident Evil» («Nezūdošais ļaunums») motīviem veidotajām filmām un pirmās divas arī uzņēmis, satikās, strādājot pie pirmās no šīm šausmu filmām. Viņu attiecības pēdējos četrus gadus bijušas visai nepastāvīgas. Baumas par viņu saderināšanos visu laiku mijās ar baumām par viņu šķiršanos.

«Viņš man uzdāvināja senu gredzenu un pirms pieciem gadiem bildināja, taču pa vidu mēs izšķīrāmies,» Mila atzinās žurnālam «Us Weekly». «Es tolaik trenējos kādai filmai, un es nespēju trenēties ar šo viņa dāvināto gredzenu pirkstā, tāpēc es viņam lūdzu sagādāt mazāku un ikdienišķāku (vienkāršāku) gredzenu, un viņš to man nopirka.»

«Mēs vēl neesam noteikuši precīzu datumu. Mēs šad tad par to aprunājamies. Itālijā dzīvo kāda mana laba draudzene. Viņa nāk no senas itāliešu ģimenes, un viņiem ir pils, kurā mēs ceram apprecēties.»

Tā būs Pola pirmā laulība, bet filmas «Fifth Element» («Piektais elements») zvaigzne bijusi precējusies jau divas reizes. 1997. gadā viņa apprecējās ar franču režisoru Liku Besonu, no kura izšķīrās pēc diviem gadiem, taču 1992. gadā 16 gadu vecumā viņa slepus aizbēga, lai apprecētos ar savu kolēģi no filmas «Dazed and Confused» («Apmāti un samulsuši») aktieri Šonu Endrūsu. Pēc mēneša viņas māte panāca laulības anulēšanu.

Pols, kas uzņēma 2004. gadā uz ekrāniem iznākušo filmu «AVP: Alien vs. Predator» («Svešais pret plēsoņu»), gatavojas sākt darbu pie trillera «Man with the Football».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu