«Otra puse» laiž klajā jaunu dziesmu «Jūtu ceļotājs»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turpinot atsākto aktīvo darbību, grupa «Otra Puse» piedāvā jaunu singlu «Jūtu ceļotājs». [s:16269]

«Jūtas dažkārt šķiet  skaistākas kā pati  pasaule, tās ceļojot meklē atvērtas dvēseles», stāsta grupas dalībnieki. «"Jūtu ceļotājs» tika slīpēts kā dimants,» par jauno singlu piebilst grupas taustiņinstrumentālists Ivars Makstnieks

Mūzikas kritiķe Daiga Mazvērsīte komentē: «Prieks, ka «Otras puses» mūziķi turējuši vārdu un pēc pērnruden izdotās veco dziesmu izlase ķērušies pie jauniem skaņdarbiem. «Jūtu ceļotājs» ir interesants pieteikums šīs romantiķu komandas jaunajai domāšanai, ko raksturo spilgta tēlainība kā tekstos, tā mūzikā. Ostinato veida it kā monotonais pavadījums, kas arvien sabiezē, rada fonu uz kura lēnām plaukst Normunda dziedātā melodija. Tad seko kulminācija ar kontrastējošu muzikālo materiālu - atrisinājums un katarse ar lēnu izdzišanu un atgriešanos sākumstāvokļa sastingumā. Lakoniskā forma un spēcīgā izteiksme veido lielisku kompozīciju, kas, cerams, kļūs par aizsākumu veselam jaunu dziesmu albumam!»

Dziesma «Jūtu ceļotājs» jau ir dzirdama Radio SWH, un pavisam drīz to būs iespējams dzirdēt arī citās raidstacijās visā Latvijā.

Grupas «Otra puse» atgriešanās singls  «Ieskaties» ir veiksmīgi startējis Radio SWH «Top 20» un ilgāku laiku ieņēmis vadošās pozīcijas Fit FM  un  Kurzemes Radio.

Kā patīkamu jaunumu grupa paziņojusi to, ka  singlam «Pēc lietus» tapis videoklips (producents un režisors Igors Linga), kas pavisam drīz būs redzams  Latvijas mūzikas kanālā un citur.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu