Neprotu seksot no attāluma!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Kā iztikt bez seksa, kad divi kaut kādu iemeslu dēļ pavada laiku šķirti un pieklājīgā attālumā viens no otra.

Šodien — kādas sievietes stāsts, kura to visu izbaudījusi uz savas ādas.

«Protams, nebija nekādas domas par seksu ar kādu citu. Tikai viņš un es. Un tad izrādījās, ka mēs... neprotam seksot no attāluma. Nekad taču nebija bijis tādas vajadzības! Protams, man bija bijis pāris romāniņu internetā — kuram tad nav —, bet runāt par seksu ar svešinieku, ko tu nekad dzīvē nesatiksi, ir kaut kas cits, nekā darīt TO virtuāli ar savu mīļoto vīrieti!

Mēģinājām seksu pa telefonu — nu nē, vienkārši nāca smiekli, un tas likās stulbi. «Ko tu tagad dari?» — «Es arī.» — «Tev ir labi?» — «Man arī.»

Bet nekas nebija labi! Tas bija kaut kas tik mākslots, tik neīsts un vismaz man nesniedza nekādu baudu. Iespējams, viņam arī ne — kaut gan viņš apgalvoja, ka mana balss viņam vienmēr palīdz beigt...

Tad mēs sākām viens otram sūtīt seksuālas vēstulītes. Sākumā tā uzmanīgi un maigi, beigās jau arī es atraisījos, un sarakste izvērsās diezgan pornogrāfiska. Bet cik ilgi var rakstīt un rakstīt? Vīrietim jau labi — viņš vienmēr rakstīja, ka kļuvis ciets, ka pēc mūsu sarakstes vienmēr masturbē un esot labi... Nē, nu sieviete jau arī var sevi apmierināt, un bieži vien es tā arī darīju, bet...

Mans mīļotais fantazē par citu!

Un tad viņš man reiz atsūtīja kādu savu seksuālu fantāziju, kurā mēs nodarbojāmies ar seksu trijatā. Es zinu, ka vīriešus tas uzvelk un ka viņi par to sapņo, bet... Kad par seksu, kurā piedalās arī kāda cita sieviete, tev stāsta tavs mīļotais, tad ir tā kā ir, teikšu atklāti.

Viņa fantāzijā tā bija vecāka sieviete, tā ap gadiem piecdesmit, ļoti eleganta kopta, ar skaistām krūtīm un vīst sākušu ādu. Mēs visi trīs nejauši iepazīstamies restorānā un viņa mūs aicina uz savām mājām iedzert. Tas viss jau ir uzbudinoši, un tad tā sieviete pastāsta, ka pirms dažiem gadiem zaudējusi vīru un, satiekot mūs, viņa pirmo reizi atguvusi seksuālu interesi. Un viņa aicina mūs pamīlēties viņas gultā — viņa lūdz atļauju apsēsties blakus un pavērot mūs.

Mēs sākam mīlēties, un tad mans mīļotais ierauga, ka sieviete, mūs vērojot, ir pabāzusi roku sev zem svārkiem... Mēs viņu uzaicinām pievienoties, un tā sieviete sāk sūkāt manus krūšu galiņus, un es viņējos, kamēr mans mīļotais mani iegūst no mugurpuses un tā tālāk...

Lasīju viņa fantāziju, un man bija šoks. Vienlaikus jutos nenormāli uzbudināta, jo uzrakstīts bija tā, ka es kļuvu slapja — reāli. Bet vēl lielāks par uzbudinājumu bija šoks: tā, mans mīļotais fantazē par citu sievieti!

Un, man liekas, tieši tā viņa fantāzija bija īstais beigu sākums. Jo turpmāk man visu laiku bija jādomā: bet ja nu tā nav tikai fantāzija? Ja nu viņš ir saticis kādu sievieti? Varbūt tieši tādu — vecu, elegantu, izsalkušu pēc seksa... Un droši vien bagātu! Viņas apakšveļa droši vien maksā vairāk, nekā es saņemu mēneša laikā! Un, iespējams, viņi to dara viņas skaistajā mājā un... Vārdu sakot, sātans savu sēklu bija iesējis, un es iepazinu visas greizsirdības un aizdomu mokas, kādas vien var būt.

Nevaru teikt, ka tikai tas noveda pie mūsu šķiršanās — bija arī visādas citādas lietas. Bet skaidrs, ka mana greizsirdība, kas iepaudās kā nīgruma, niknuma, kašķīguma, raudulības un pārmetumu lēkme, mūsu attiecības nepadarīja labākas...

Pēc kāda laika es pie viņa aizbraucu ciemos, un attiecības it kā uzlabojās, bijām kopā, bet... Atbraucu uz Rīgu, un pēc neilga laika viss sākās no gala. Un beigu beigās es satiku citu vīrieti. Kā vēlāk izrādījās — aptuveni tajā pašā laikā, kad viņš iepazinās ar citu sievieti.

Tagad es domāju: šausmas, kādas ciešanas un drāmas te virmo — trešdaļa Latvijas taču ir projām kaut kur ārzemēs! Un gandrīz katram kāds vai kāda palicis šeit, Latvijā... Nu neticu es tam, ka tālums vieno. Tālums tikai šķir...»

Ar jums tā nenotiks

Tāds, lūk, stāsts.

Lai tev spēks, pacietība, izturība, gudrība un veiksme pārdzīvot laiku, kad otrs tālumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu