Pēdējo dienu var parakstīties par referenduma ierosināšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Trešdien beigsies mēnesi ilgusī parakstu vākšana tautas nobalsošanas ierosināšanai par Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas apturētajiem likumiem «Grozījumi Nacionālās drošības likumā» un «Grozījumi Valsts drošības iestāžu likumā», portālu «Apollo» informēja Centrālās vēlēšanu komisijas Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņa.

Lielā daļā pašvaldību parakstu vākšana beigsies trešdien vakarā, tāpēc CVK parakstu vākšanas provizoriskos rezultātus apkopos ceturtdien. CVK instrukcija nosaka, ka rajonu un republikas pilsētām ziņas par parakstu skaitu jāapkopo un CVK jānosūta 3. maijā līdz plkst. 12. Līdz ar to provizoriskie parakstu vākšanas rezultāti Latvijā varētu būt zināmi ceturtdien ap plkst. 14.

CVK interneta mājas lapā

Galīgos parakstu vākšanas rezultātus CVK paziņos nākamnedēļ, kad būs apkopojusi ziņas no parakstu vākšanas lapu oriģināliem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu