<i>Jenny May</i> pazudusi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Dziedātāja Jenny May negaidīti sarāvusi saites ar šovbiznesu un Latviju un izbraukusi no valsts.

Sarunā ar producentu Agri Semēvicu, kurš bija dziedātājas menedžeris, portāls «Apollo» uzzināja, ka maijā gaidītais Jenny May albums neiznāks, kā arī koncertturnejā «Dziesma manai paaudzei» dziedātāja nepiedalīsies.

«Nezinu, kas noticis. 14. aprīlī mums beidzās sadarbības līgums un tas netika pagarināts. Neesmu viņu redzējis kopš Latvijas mūzikas gada balvas pasniegšanas 2. martā. Pēdējā komunikācija mums bija martā, kad e-pastu sarakstē saskaņojām ierakstu un mēģinājumu dienas. Kopš tā laika man nav nekādas informācijas par meitenes gaitām.»

Producents pieļauj, ka dziedātājai iestājusies krīze pēc šķiršanās no puiša. Pēdējās ziņas liek domāt, ka Jenny May devusies uz Vāciju strādāt par tulku.

«Tas ir gļēvi. Vēl martā nekas neliecināja par to, ka būs šāda situācija. Katrā ziņā ir žēl ieguldītā darba. Ja arī notiks brīnums un meitene parādīsies, sak, «veči, piedodiet», parādīšu durvis. Tā rīkoties nedrīkst,» Semēvics ir strikts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu