Ozols pārdos savu dzelteno «Hummer»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Miljonārs, SIA «Zemes tirgus» īpašnieks Aldis Ozols plāno pārdot ekstravaganto «Hummer H2» un pieļauj iespēju atkal būt kopā ar sava dēla māti, raksta «Kas Jauns».

Atzīmējot satikšanās 10. gadadienu uzņēmējs kopā ar bijušo sievu Diānu Ozolu ieturējis romantiskas vakariņas, kuru laikā sapratis, ka būtu gatavs atjaunot attiecības. «Mums bija ideāla laulība! Diāna ir fantastiska sievieta, bija laba sieva un ir brīnišķīga māte mūsu dēlam. Lai arī nesūdzos, ka esmu brīvs vīrietis, sirdī jūtu, ka ilgojos pēc īstas ģimenes. Kāpēc lai tā nebūtu ģimene, kura man jau ir?», žurnālam stāsta Aldis.

Marta beigās dzelteno preses izdevumu lappusēs figurēja stāsts par Alda Ozola un bijušās striptīza dejotājas Valērijas Pugačovas mīlas stāsta beigām. Uzņēmējs kā vienu no šķiršanās iemesliem minēja nespēju sadzīvot ar draudzenes agrāko nodarbošanos.

Tagad miljonārs devies trīs nedēļu ilgā atvaļinājumā uz Tibetu, kur svētceļojumā iecerējis pārdomāt dzīvi un sakārtot domas, raksta «Kas Jauns».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu