Iznācis grupas «H2O» debijas albums «Uzmini nu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien klajā nācis grupas «h2o» debijas albums «Uzmini nu». Līdzās jau populārajiem hitiem «Uzmini nu» un «Brīvības iela», tajā iekļautas vēl deviņas grupas līderu – basģitārista Staņislava Judina un dziedātāja Jāņa Strapcāna – dziesmas, kuru skanējuma pamatā ir mūsdienīga un melodiska popmūzika.

Kopš 2006. gada rudens, kad fenomenālo uzvaras gājienu Latvijas raidstaciju ēterā sāka albuma titulhits «Uzmini nu» – pēdējā pusgadā visvairāk atskaņotā un apspriestā pašmāju dziesma – «h2o» ir pati populārākā no nosacīti jaunajām latviešu grupām. Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā «Uzmini nu» tika apbalvota kā 2006. gada labākā popdziesma, savukārt Radio SWH gada Top 40 tā ierindojās 1. vietā, apsteidzot pat «Prāta vētru». «Karstāku» debiju pēdējā laika mūzikā grūti iedomāties!

Četros līdzšinējos darbības gados «h2o» ir izgājuši mērķtiecīgu profesionālās attīstības periodu, kas pēdējā laikā vainagojies ar vērā ņemamiem panākumiem. Nu viņi ir gatavi kvalitatīvi jaunam posmam savā radošajā darbībā un attiecībās ar publiku. Šis ir īstais brīdis debijas albumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu