Jūlijs Krūmiņš grib mīlēties

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/A.Jansons

Pirms neilga laika dažos medijos parādījās intriģējoši virsraksti, kas solīja atklāt uzņēmēja Jūlija Krūmiņa satriecošo vizuālo pārvērtību saknes. Kādi tik minējumi neparādījās: ka Jūlijs veicis ādas pārstādīšanu, ka viņš klīnikā apciemojis plastikas ķirurgu Jāni Zaržecki (tikpat labi varētu būs arī dr. Ģīlis vai kāds cits smukuma veicinātājs), ka... Vienvārdsakot, minējumu bija daudz, taču Jūlijs patiesību atklāja tikai un vienīgi «Vakara Ziņām», jo žurnāls painteresējās par biznesmeņa pārvērtībām pie viņa paša, nevis nezin kur riņķī un apkārt.

Mocības Amerikā

Jūlijs Krūmiņš savu svaigo un mundro izskatu ieguvis desmit dienu kūrē Amerikā. «Man tur ir daudz draugu, un viņi sen man stāstīja, ka ir iespēja uzlabot gan savu fizisko formu, gan izskatu īpašā desmit dienu kūrē. Taču uz šo «pasākumu» ir milzīgas rindas. Tāpēc man ilgi vajadzēja gaidīt. Nu, ko gaidīt — es vienkārši par to pārstāju domāt. Bet tad pēkšņi man piezvanīja no Amerikas un teica, ka esot viena brīva vieta. Es piekritu braukt uzreiz.«

Jūlijs stāsta, ka tās mocības, ko viņš izcietis, būdams īpašajā kūrē, nenovēlētu pat ienaidniekam. «Mums katru dienu bija ārkārtīgi smagas fiziskās nodarbības, īsta izdzīvošanas skola. Piedevām katru dienu man špricēja kaut kādas... Kaut ko... Es īsti nezinu, kas tas bija. Aizmirsu,» atzīstas Jūlijs. No pieres un no vaigiem izzudušas dziļās grumbas, un nu Jūlija seja izskatās daudz gludāka, līdz ar to — draudzīgāka un laipnāka. «Tās ir botulīna injekcijas,» — tā Krūmiņš. Viņš apgalvo, ka tā ir vienīgā ķirurģiskā iejaukšanās viņa organismā, nekas cits griezts neesot.

Tikai nesaki nevienam...

Ko Jūlijam Krūmiņam devis šis pasākums? «Milzīgu darbošanās gribu: es jūtos tā kā driģenes saēdies, nemitīgi izjūtu nepieciešamību kaut ko darīt, nevaru nosēdēt mierā,» viņš atbild. «Baigā enerģija iekšā... Gribu mīlēties. Visu laiku! Un arī varu, ne tikai gribu,» smaidot apgalvo biznesmenis. Cik maksāja šī kūre, kas uzlabojusi ne tikai izskatu, bet arī mīlas spējas? Jūlijs viltīgi pasmīn un teic: «Daudz.» Pat viņam daudz? «Nu, raksti tā — vairākus desmitus tūkstošu,» viņš beidzot atklāj.

Veselība uzlabojusies arī tāpēc, ka Jūlijs ne tikai nelieto alkoholiskos dzērienus, bet arī nesmēķē — nedz cigaretes, nedz cigārus. Vēl nesen Jūlijs nebija iedomājams bez kūpoša cigāra. Tagad viņš pie pusdienām iedzer vienīgi bezalkoholisko alu «Sokol». «Es baudu dzīvi,» miljonārs skaidro. «Man patīk atrasties šeit, savā mājā pie Baltezera. Es katru dienu peldu, kustos, darbojos.» Jūlijam Krūmiņam ir 64 gadi. «Tikai nesaki nevienam,» viņš koķetē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu