Viņš man atteica gultā...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai tev kādreiz ir gadījies, ka vīrietis gultā pasaka «nē»?

Pastāstīšu kādu stāstu no dzīves — bet, lai gūtu arī kādu skaidrību, esmu lūgusi šo stāstu komentēt Kādai sievietei un Kādam vīrietim.

Kas notiek?

Kādas sievietes stāsts:

«Pēdējā laikā ar manu vīru notiek dīvainas pārvērtības, un es tiešām nesaprotu, kas notiek. Man ir vairākas versijas. Pirmkārt, erekcijas problēmas, nu, no tās sērijas, ka vīriešiem pēc četrdesmit sieva dusmīga un pats neizgulējies. Otrkārt, mīļākā. Es viņam riebjos, jo viņš ir iemīlējies kādā citā! Bet kāpēc tad viņš reizēm tomēr ar mani mīlējas?

Reizēm sekss ir tāds kā parasti — desmitais laulības gads, nav jau vairs nekāds ugunskurs gultā, tomēr reizi nedēļā sekss mums ir. Neskaties uz mani tik lielām acīm, kad padzīvosi laulībā, tad redzēsi, ka tas vēl ir labs rādītājs! Reizēm arī divas reizes nedēļā, tā, lūk!

Bet tagad visbiežāk viņš man pagriež muguru arī tad, kad it kā būtu noskaņa. Un, kas ir visdīvainākais, tas nav tāds naidīgs atteikums. Kad es viņu apskauju, viņš cieši satver manu roku un tur, vienkārši tur. Viņš neļauj man sevi glāstīt, bet arī neatraida — vienkārši tur manu roku zem savas kā spīlēs.

Tā mēs guļam — viņš, pagriezis muguru, es, piekļāvusies viņam... Bet seksa nav. Un es nesaprotu, kas notiek. Un visstulbākais ir tas, ka es... Ka es nevaru viņam neko pajautāt! Nu man kauns savam vīram skaidri un gaiši pajautāt: «Kāpēc tu mani nedrāz? Kāpēc mums nav seksa?» Es varu tikai domāt un minēt, kur ir problēma — manī, viņā vai, visticamāk, kādā citā sievietē...»

Kādas citas sievietes komentārs:

«Man neizskatās, ka tas vīrietis viņu krāpj. Ja viņš satver viņas roku, tad jau kaut kāds kontakts ir!

Tikai... man liekas, ka kaut kas šī pāra attiecībās nav kārtībā — nevis fiziski, lai gan var būt arī tas, bet emocionāli. Desmit gadu laulībā — un nevar skaidri un gaiši pajautāt?!

Skaidrs ir viens: ja cilvēki ir viens otram apnikuši, viņi viens otram nepieskaras, arī vienā gultā guļot. Tāpēc te ir kaut kāda cita problēma — varbūt viņam tiešām kaut kas ar... ar veselību? Lai gan... Nu nezinu, kad manam vīram bija tādas problēmas, viņš ārdījās un gāja pa gaisu, bija nikns uz visu pasauli, un par nekādu piekļaušanos vai rokas turēšanu nevarēja būt ne runas. Un toreiz es tiešām domāju, ka viņam ir mīļākā un ka esmu viņam apnikusi līdz nāvei, galu galā man ir celulīts un figūra vairs nav tāda kā agrā jaunībā... Bet viss nokārtojās!

Vēl kas. Pēc desmit gadiem laulībā sekss reizi nedēļā — tas nav nekāds oficiālais rādītājs! Man, piemēram, tas būtu par maz! Un es to savam vīram tā arī liktu manīt!»

Kāda vīrieša komentārs:

«Sieviete — maigais dzimums, iejūtība un gādība... Zini, man reizēm liekas, ka tas ir tāds mīts! Reizēm — un īpaši attiecībā uz attiecībām un seksu — jūs varat būt tik cietas kā betons... Un tik ļoti sacentrējušās uz sevi, mazās egoistītes...

Vai tiešām jums liekas, ka vienīgais iemesls, kāpēc vecis nevēlas seksu, varat būt tikai jūs un jūsu celulīts? Runājot par citu sievieti — ja gribas zināt, tas nav šķērslis, lai arī mājās nodarbotos ar seksu, manas mīļās.

Bet vai jums tiešām neienāk prātā, ka vīrietim var vienkārši negribēties? Vai jums vienmēr gribas? Un, iejūtīgās manas, vai jums neienāk prātā, ka vecim var būt problēmas darbā? Vai besis par kredītu? Vai vispār kaut kādas pasaules skumjas? Jā, vai sievietēm nekad neuznāk pasaules skumjas?»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu