Kāpēc viņš ar mani negulēja?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zīm. no \"Desmit rīvītēm\

Man šķiet, ka sievietei nav traumējošāka pārdzīvojuma kā vīrieša atteikums nodarboties ar seksu...

Kādas sievietes stāsts:

«Es devos ciemos pie kāda sava mīļākā uz ārzemēm. Tikāmies viņa mājā, priekšā bija daudzsološa nedēļas nogale, kuru ilgi bijām plānojuši. Viņa dzīves draudzene bija devusies tālā komandējumā uz citu valsti, es arī ģimenei biju samelojusi mazus melus, lai viss noritētu kā pa diedziņu.

Likās, ka tā arī būs. Un tikai tagad es saprotu, ka viņš visu laiku bija tāds mazliet saspringts. Man likās — mūsu ilgā atšķirtība rada nelielu spriedzi. Bet jau pēc atbraukšanas no lidostas nepaguvu pat ieiet dušā, kad nodarbojāmies ar seksu viņa mājas hallē. Un pirms vakariņām — atkal! Un tikai tagad es, saliekot visus gabaliņus kopā, saprotu, ka viņš visu laiku rūpējās par manu labsajūtu un pats ne reizi tā pilnīgi neatslāba...

Vakarā pēc pāris vīna glāzēm viņš man pēkšņi teica: «Dārgā, vai neiebildīsi, ja šovakar tev būs jāguļ vienai? Redzi, man ir tāda fāze, ka...» Un sāka runāt kaut ko diezgan nesakarīgu par dažādām fāzēm vīrieša dzīvē un tādā garā... Es biju tik šokēta, ka teicu tikai — jā, okei...

No rīta, kad gultā lasīju līdzpaņemtu grāmatu un dzēru pašas pagatavoto kafiju (jo vīrietis acīmredzot vēl gulēja kādā no daudzajām istabām), pie durvīm atskanēja klauvējiens. Parādījās mans mīļākais — un tagad es domāju, ka viņš tiešām izskatījās tā, it kā visu nakti nebūtu gulējis. Viņam nepietrūka nekaunības apjautāties, kā es esmu gulējusi. Un tad viņš ziņoja, ka aiztraucas uz tuvāko beķereju pēc svaigām brokastu maizītēm.

Kad viņš aizgāja, es sapratu: tagad vai nekad! Ja vīrietis mani vairs negrib tik ļoti, ka nespēj ar mani gulēt vienā gultā — ko man te vēl darīt? Pavadīt visu nedēļas nogali kā māsai ar brāli? Vai tāpēc es atbraucu tik tālu, lai gulētu viena? Un es aizgāju, atstājot zīmīti uz galda. Kā lētā filmā. Un nespēju saprast, kādēļ viņš mani sauca pie sevis, ja mani vairs negrib? Vai tiešām es izskatos tik drausmīgi?»

Kādas citas sievietes komentārs:

«Vai viņa ir pārliecināta, ka tas vīrietis vispār nakšņoja tajās mājās? Man liekas, ka šis vīrietis pavadīja nakti ar citu sievieti! Par to viss liecina. Diemžēl... Cūka kaut kāds!

Tikai man arī nav skaidrs: kāpēc jāataicina sieviete no citas valsts, lai pamestu viņu vienu? Vai tas ir tāds īpašs, izsmalcināts atriebības vieds? Varbūt tā sieviete vīrietim bija ļoti nodarījusi pāri, un viņš gribēja smalki atriebties? Lai gan man jau liekas, ka vīrieši uz izsmalcinātu atriebību nav spējīgi...»

Kāda vīrieša komentārs:

«Nu kā tad — kā kas, tā uzreiz jāskrien prom, uzreiz cita sieviete, vīrietis cūka...

...Nu labi. Šoreiz izskatās, ka tā arī bija. Bet nevajag domāt, ka vīrietis to speciāli organizēja. Es domāju, ka viņš vienkārši iekļuva nožēlojami idiotiskā situācijā. Viņam acīmredzot vienkārši nebija citas izejas, kā doties pie tās otras sievietes. Tur ir bijuši kaut kādi speciāli apstākļi, kaut kāds ultimāts vai šantāža, vai vēl kaut kas. Un tici man, viņš šajā situācijā nebūt nejutās laimīgs, tas bija lieks stress un liekas problēmas. Un ne jau speciāli viņš to sievieti gribēja pazemot vai sāpināt. Kam viņam tas?

Viņa vienkārši šajā gadījumā tika upurēta.

Atļaušos tikai piebilst, ka tad, ja tā sieviete būtu palikusi, esmu gandrīz drošs, ka nākamajā naktī vīrietis vēlētos viņai sniegt visu, ko vien spēj — kā kompensāciju. Lai gan — kaut kādus punktus viņa ir ieguvusi arī tagad. Nevis sarīkojot skandālu, bet aizejot. Domāju, ka tāda pazušana rada interesi...»

Kāpēc vīrietis negrib?

Ir daudz iespēju, kāpēc vīrietis nevēlas ar tevi gulēt. Reizēm ir tā, kā tu domā. Bet reizēm iemesls nav tāds, kā tev liekas. Reizēm viss ir pilnīgi citādi.

Un reizēm ir vienkārši jāsamierinās: šis vīrietis tevi vairs negrib. Negrib, un viss. Galu galā arī vīriešiem ir tiesības pateikt «nē». Tāpat kā tev.

Ko tālāk?

Neko. Atceries, ka viena vīrieša atteikums vēl nav pasaules gals! Un vēl — nepieļauj populārāko kļūdu, kādu reizēm pieļauj atstumtas un aizvainotas sievietes. Nemeties seksa orģijās tikai tādēļ, lai pierādītu sev un viņam, ka tevi vispār vēl kāds grib!

Arī gultā zaudēt jāprot ar cieņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu