<i>Jenny May</i> nekur nav pazudusi!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Pagājušajā nedēļā publicējām [s:16366]. Maijas bijušais menedžeris Agris Semēvics portālam «Apollo» pavēstīja, ka dziedātāja pēkšņi sarāvusi saites ar viņu un pametusi Latviju.

Pēc publikācijas Maija sazinājās ar «Apollo», un nu publicējam viņas viedokli par šo situāciju.

«Agris apgalvo, ka es tā pēkšņi pazudusi no Latvijas un viņš nezinot, ko darīt, jo jāatceļ visi ieplānotie koncerti. Pavisam interesants man šķiet arī fakts, ka dažādos medijos ir dažāda informācija. Citur viņš publicē, ka neesam redzējušies kopš februāra, citur — kopš marta. Ar Agri tikos gan mūzikas «Gada balvā» 2. martā, gan arī pēc tam — studijā strādājām pie jaunā albuma dziesmu izvēles.

Tieši pirms brauciena uz Vāciju tulkot kādam uzņēmumam zvanīju Agrim. Nočalojām gandrīz stundu, kuras laikā arī viņam stāstīju, uz kurieni un kāpēc dodos. Bet tagad — pazudusi.

14. aprīlī beidzās mans līgums. Kaut arī par to, ka šis līgums drīz beigsies, tiku atgādinājusi Agrim ne reizi vien jau no paša gada sākuma, par jaunu runāts netika. Tomēr Agris jau bija pacenties noorganizēt aptuveni 14 koncertus pēc mana līguma termiņa izbeigšanās. Tā kā par līguma pagarināšanu abpusēja vienošanās netika panākta, nolēmu sevi pilnveidot ārpus Latvijas robežām. Agris laikam to nevar pārdzīvot, tāpēc arī šādas publikācijas parādās. Iemesls, kāpēc nepaliku pie viņa, ir ļoti vienkāršs. Es zinu, ko vēlos sasniegt, taču viss, ko man Agris varēja piedāvāt, bija pārdziedāt vecās latviešu dziesmas un uz Jāņiem tās laist klajā kā Jāņu albumu. Tādā veidā, protams, var ātri kaut ko nopelnīt, un tad varētu atkal nelikties par mani ne zinis kādu pusgadu (kā tas ir bijis iepriekš), kamēr ienāktu galvā kārtējā ātras peļņas gūšanas ideja. To es par karjeru nosaukt nespēju, un mūsu mērķi noteikti nesakrīt.

Mūziku nedomāju nekādā gadījumā pamest. Tas, ka esmu projām no Agra, nenozīmē, ka pasaulei pienācis gals. Man ir radušās jaunas idejas, bet par tām runāšu tikai tad, kad tās sāks īstenoties.

Tagad, kad esmu projām, viņš ķeras pie medijiem kā pie pēdējā salmiņa, lai izliktu savas dusmas. Proti, lai es būtu tas «kauna traips». Bet nedomāju, ka man pēc līguma termiņa beigām vēl būtu kādas saistības ar «Activmusic».

Nepatiesa ir arī informācija, ka ar mani nav kontaktu. Lai visi jautājumi tiktu risināti, Latvijā pilnvaroju cilvēku, ar kuru kopš 1. aprīļa, kad aizbraucu, kontaktējās gan Agris, gan citi, ja bija nepieciešams kādu jautājumu nokārtot.

Vēl tikai gribu piebilst, ka man svarīgākais ir cilvēciskais faktors, nevis savu iegribu īstenošana peļņas vārdā. Ja jautājat par plānoto albumu, tad, kā paši saprotat, tā nebūs.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu