«Double Faced Eels» koncerts jau šovakar

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Īpaši rūpējoties par saviem klausītājiem, grupas «Double Faced Eels» (DFE) koncerts «Sapņu fabrikā» sāksies jau plkst. 19.00, kad pirmos atnācējus iekustinās Kaspars Zaviļeiskis dīdžeja lomā.

Jau plkst. 19.40 uz skatuves kāps grupa «Backyard» (tepat no jaunizveidotās Eiropas Savienības), kas perfekti prot adaptēties jebkuros muzikālos laikapstākļos un divu nedēļu laikā izveidojusi latvisku repertuāru. Neilgi pēc astoņiem uz skatuves atskanēs tauru skaņas — spēlēs LNO orķestra kvintets.

Paši vakara vaininieki DFE uz skatuves kāps plkst. 21, lai piedāvātu skatītājiem ne tikai jaunu koncertprogrammu — divas stundas garu šovu, bet arī atklātos jaunā un eksplozīvā realitātes līmenī (Čikijs apgalvo, ka prot tēlot gludekli).

Par koncerta kuplinājumu pie atbildības varēsiet saukt vakara īpašos viesus Arti Dvarionas, Olgu Rajecku, Žaneti un Sabīni Skarules, deju studiju «Aggressive». Koncertā, protams, piedalīsies arī klejotājs leģenda — zilais lācis no Vostokas.

www.dfe.lv

Biļetes iegādājamas visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās. To cena šodien ir Ls 8.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu