Kortnija Lova apsver pārdot Kurta Kobeina īpašumus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Kortnija Lova apsver pārdot mantotos Kurta Kobeina īpašumus, raksta žurnāls «People».

Lova savā interneta lapā raksta, ka viņa pievērsusies budistu mantru skaitīšanai, cenšoties izdomāt, ko darīt ar Kobeina īpašumiem. «Es šovakar divas stundas skaitīju mantras un domāju, ko darīt ar iegūto naudu,» raksta Lova.

Kobeins 1994. gada aprīlī 27 gadu vecumā izdarīja pašnāvību, nošaujoties savās mājās Sietlā, kur viņš veseļojās no narkotiku un alkohola pārdozēšanas.

Lova nesen izteicās, ka vēlas pārdot lielāko daļu Kobeina īpašumu. Tagad dziedātāja nevar izlemt, vai pārdot īpašumus privātā darījumā vai izsolē un ko darīt ar iegūtajiem līdzekļiem.

Pēc pārdošanas darījuma Lova cer «ar iegūtajiem ienākumiem darīt labus darbus, kas varētu radīt māksliniekus un reklamēt viņus, lai izbeigtu izsmieklu, liktu viņiem cīnīties ar destruktīvām fantāzijām un pašnāvības idealizēšanu viņu jaunajā vecumā».

Vislabāk Lova gribētu pārdot Kobeina īpašumus kādam «īstam Kurta fanam, kas spēlētu tās ģitāras un lietotu viņa mantas un augsti tās vērtētu». Tas viņai ļautu nodrošināt lietas, ko «Kurts būtu vēlējies: maksātspēju viņa meitai un personīgās investīcijas, bet visvairāk kaut ko dot arī citiem cilvēkiem — pētījumus par mistiskām vēdera sāpēm, kādas viņu mocīja, iespējams pat [izveidot] ideālu rehabilitācijas klīniku».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu