Uz nezināmu laiku pārcelts grupas «Linga» jubilejas koncerts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz nezināmu laiku tiek pārcelts grupas «Linga» jubilejas koncerts, kas bija plānots 26. maijā Dzintaru koncertzālē.

Koncertaģentūras «Queen of Stage» projekta vadītāja Jekaterina Kirilova aģentūrai LETA norādīja, ka tehnisku iemeslu dēļ «Lingas» koncerts maijā nenotiks, taču tā norise varētu tikt pārcelta uz vasaras beigām vai rudens sākumu.

«Mēs ļoti vēlamies, lai grupas «Linga» koncerts notiktu, tāpēc tiek meklētas vietas un laiki, kad klausītājiem būs iespēja apmeklēt grupas 18 gadu jubilejas koncertu,» minēja Kirilova un norādīja, ka iepriekšpārdošanā iegādātās koncerta biļetes būs derīgas vēlāk.

Jau ziņots, ka šogad aprit tieši 18 gadi, kopš grupas «Linga» dibināšanas.

Grupu «Linga» 1988. gada decembrī dibināja bijušais grupas «Zig Zag» līderis Gvido Linga un ģitārists Armands Cālītis, kad viņi kopīgi ierakstīja dziesmu «Pilsēta». Drīz vien «Linga» kļuva par vienu no populārākajām Latvijas grupām ar tādām dziesmām kā «Nāc dejot», «Krodziņš», «Signe melo» un «Šeit šeit».

1994. gadā grupa uzvarēja pašā pēdējā «Mikrofona dziesmu aptaujā» ar dziesmu «Nāc man līdz», kam sekojuši vairāki studijas albumi. Grupa jau krietnu laiku pārtraukusi aktīvu koncertēšanu, bet viņu radošais darbs neapstājas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu