«Placebo» Rīgā iesildīs «Evaline» no ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Placebo» kā iesildošo grupu savā gaidāmajā Eiropas turnejā dažādiem koncertiem izvēlējusies divas grupas: «Evaline» un «Howling Bells». Rīgas koncertā kā iesildošo grupu redzēsim amerikāņu grupu «Evaline», kas šo funkciju jau veikusi «Placebo» nesenajā Amerikas un Kanādas turnejā, portālu «Apollo» informēja koncertaģentūra «FBI».

http://www.myspace.com/evaline

Jāpiebilst, ka koncertos Amerikā un Kanādā uz «Placebo» uzstāšanās tā dēvētajām piedevām dziesmas «Running Up That Hill» laikā uz skatuves, spēlējot čellu, pievienojās «Evaline» solists Ričards Džonatans Perijs. Pieļaujams, tieši tā notiks arī koncertā Rīgā.

Patlaban tirdzniecībā ir biļetes «Arēnas «Rīga»» 1. stāvā par 25 latiem un biļetes sēdvietās ar vislabāko redzamību par 35 latiem. 3. stāva sektoros — 303., 304., 314., 315. (vistuvāk skatuvei esošie sektori) — biļetes nopērkamas par 25 latiem, bet biļetes 305., 306., 312., 313. sektorā iespējams iegādāties par 20 latiem.

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu