Orbakaite pošas uz Latviju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šarmantā dziedātāja Kristīna Orbakaite Latvijā viesojusies jau daudz reižu, un, gluži tāpat kā viesojoties citās valstīs, vienmēr viņas koncertu biļetes ir pilnībā pārdotas. Nav noslēpums, ka Kristīna Orbakaite ir viena no vislabāk pelnošajām un populārākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm.

Allas Pugačovas slavenā meita vienmēr spējusi pierādīt, ka var ko sasniegt saviem spēkiem bez mātes ietekmes. 1982. gadā 11 gadu vecumā Kristīna Orbakaite debitēja psiholoģiski grūtā lomā Rolana Bikova filmā «Putnubiedēklis». Līdz šim viņa filmējusies jau astoņās kinofilmās, deviņās televīzijas filmās un seriālos, spēlējusi teātra izrādēs. Kristīnas Orbakaites muzikālā karjera sākusies pirms trīspadsmit gadiem — šajā laikā viņa ierakstījusi vairākus soloalbumus un ļoti daudz koncertējusi. Ilgi viņa nodarbojusies arī ar baletu, ko vajadzējis pamest, piedzimstot pirmajam dēlam, taču izsmalcinātā graciozitāte un plastiskums joprojām papildina dziedātājas sievišķīgo tēlu. Kristīna saņēmusi virkni balvu gan par aktiermeistarību, gan par izsmalcināto ģērbšanās stilu, gan, protams, par sasniegumiem mūzikā.

Arī patlaban Kristīna turpina gan muzicēt (tikko iznācis jauns videoklips dziesmai «Ja narisuju nebo»), gan filmēties kino. Viens no aktuālākajiem projektiem, kur iesaistīta dziedātāja, ir nule uz Krievijas kinoteātru ekrāniem parādījusies komēdija «Mīlestība-Burkāns» («Любовь-Mорковь»), kurā Orbakaite atveido galveno sieviešu lomu pārī ar lielisko aktieri Gošu Kucenko.

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu