Pieci vīrieši vienā gultā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Saka, ka visas nelaimes sākas no salīdzināšanas. Kāpēc nelaimes? Varbūt pieredze? Nu, kā tu, cilvēks, konstatēsi, kas tev garšo labāk garneles vai siļķes, ja nesalīdzināsi un nepavērosi, kā uz kuru jūras velti reaģē tavas personiskās garšas kārpiņas? Skaidrs, ka vienam labāk garšos siļķe, citam — garneles ar citronu. Bet katrs konkrētais degustētājs ir konkrēts vēders ar tiesībām uz savu gaumi.

Tāpat seksā. Neviens nevar nomēģināt visus pretējā dzimuma pārstāvjus uz pasaules, bet lielāka vai mazāka pieredze ir katram. Ir arī savs viedoklis par nobaudīto; kas no tā visa der un kas ne. Viedoklis ir subjektīvi objektīvs, jo:

1) kāds cits par to pašu cilvēku kā seksa partneri, iespējams, pateiktu pavisam ko citu, tātad — subjektīvi;

2) katrs cilvēks gultā ir unikāls ar sava ķermeņa, sirds un dabas dotā talanta saspēli. Tātad attiecībā pret viņu visu partneru dotību salīdzinājums būs absolūti objektīvs.

Nu ko — mēģināsim? Kāda sieviete raksturos savu tandēmu gultā ar pieciem dzīves nozīmīgākajiem vīriešiem, viens no viņiem mēģinās atpazīt sevi šajā draudzīgajā kolektīvā.

Nelīdīsim natūrismos, ņemsim smalkāk — uz asociācijām. Tas nebūt nenozīmē, ka vīrietis parasti dzer nosaukto dzērienu vai brauc ar viņam piešķirtās markas auto. Nē, bet gultā viņš ir tāds kā: 1) transporta līdzeklis, 2) mūzika, 3) dabas parādība, 4) sporta veids, 5) dzēriens, 6) darbarīks.

1. vīrietis

Taksometrs — zina īsāko un garāko ceļu līdz mērķim — kā vajag.
Radio hits — lielisks, bet arī tad var apnikt.
Vasaras nakts — maiga un droša. Bet diena ir garāka.
Šahs — ļoti atkarīgs no noteikumiem un kombinācijām.
«Sprite» — remdē slāpes, kaut arī nav dabisks.
Ceļamkrāns — izturīgs un varens, bet... statisks.

2. vīrietis

Kosmiskais kuģis — nes visumā, tomēr ir vien labi vadīta mašīna.
Balāde — dikti nopietna attieksme.
Varavīksne — koša un nepastāvīga.
Golfs — perfekti atstrādāti manevri, koncentrēšanās.
Ūdens — te pat nav vietā runāt par gaumi.
Pele — klausa smadzeņu diktētām darbībām.

3. vīrietis

Zirgs — skaists, spēcīgs, bet... zirgs.
Tehno — troksnis pamatīgs, bet netrāpa pa īstajām stīgām.
Silts lietus — ļoti, ļoti maigs, bet neveldzē.
Trīssoļlēkšana — hop-hop-hop, un ārā no smilšu kastes.
Alus — pats domā, ka dzērienu karalis.
Atspere — ilgi nevar noturēties uzvilkta.

4. vīrietis

Kanoe laiva — pārgalvīga un romantiska.
Bolero — arvien mainīgas tonalitātes.
Vējš — var nebūt vispār, vai arī sarīkot īstu vētru. 
Daiļslidošana — svarīgāks par solo deju ir duets.
Karstvīns — sasilda, un ar garšas buķeti var variēt.
Pildspalva — pirksti ir vienkārši meistarīgi!!!

5. vīrietis

Velosipēds — kājminams un bez ekstrām.
Radioviļņi — nepazīst savas frekvences. Kur nu vēl manas...
Slapjš sniegs — nekā patīkama.
Lodes grūšana — lempīgi un ātri.
Šņabis — var piedzerties, bet ne skaisti noreibt.
Šujmašīna — monotona un bez šuvēja nekā...

Salīdzināšanu varētu turpināt, piemeklējot pasaku vai filmu tēlus, ūdenskrātuves, sadzīves tehnikas priekšmetus u. tml. — te fantāzijai nav robežu. Taču galvenais ir skaidrs — kā jebkurā sfērā, arī gultā divu vienādu cilvēku nav.

Ja šis piecnieks būtu jāsaliek pa pjedestāliem, pirmo vietu dalītu divi vīrieši — nr. 2 un nr. 4. Viens zelta medaļu ieguvis ar perfektu tehniku, otrs — ar drosmi un talantu, bet, galvenais, abiem ļoti patīk sievietes ķermenis un sekss (nevis seksošana). Otrajā vietā nr. 1 — līdz uzvarai mazliet pietrūkst bezkaunības un improvizācijas.

Vai tas viens atpazina sevi? Varbūt, bet neatzinās. Izlasīja un noteica: «Neko nesapratu. Tas laikam ir sievietēm.» Žēl... droši vien viņš justos glaimots, zinot, ka stāv uz pjedestāla augstākā pakāpiena.


Šifrētie dzīves vīrieši:

1. Bijušais vīrs

Viņš ir meistarīgs, ja vien... Žēl, bet laikam tomēr piebremzē savas fantāzijas, lai neizliktos neķītrs. Tajā pašā laikā kādai citai viņš būtu zelta variants.

2. Īss, bet spilgts romāns

Ja tur klāt būtu jūtas un kaifs arī sirds līmenī — tā būtu absolūta pilnība. Kādai ļoti veiksies, ja vien viņa mācēs bez tabu baudīt visu, ko viņš spēj sniegt.

3. Jaunības lielā mīla

Kamēr bija rozā brilles un orgasms notika galvā, bija bloķēta informācija, ka patiesībā orgasms ne reizi nav bijis. Ja kādai pietiek ar priekšspēli...

4. Tagadējais draugs

Dabas dots talants, pieredze un bezkaunība vislabākajā nozīmē. Pieļauju, ka katra sieviete ar viņu atraisās tieši tik, cik talanta un bezkaunības ir pašai.

5. Bērna tēvs

Šķiet, sekss viņam ir tīri fizioloģiska procedūra, kas vīrietim, ritmiski cilājot gurnus, jāizdara ar sievieti. Negribas atcerēties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu