Vaškeviča slepkavības mēģinājuma dēļ Kalvītis sasauc atbildīgo dienestu vadītājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Premjers Aigars Kalvītis saistībā ar Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldes vadītāja Vladimira Vaškeviča slepkavības mēģinājumu pirmdien uz ārkārtas apspriedi izsaucis atbildīgo dienestu vadītājus, portālu «Apollo» informēja premjera padomnieks Arno Pjatkins.

Pulksten 19 pie premjera ieradīsies iekšlietu ministrs Ivars Godmanis, VID vadītājs Dzintars Jakāns, Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks, ģenerālprokurors Jānis Maizītis un Valsts policijas priekšnieks Aldis Lieljuksis.

Pjatkins norāda, ka šādi uzbrukumi valsts amatpersonām ir ārkārtas situācija, tāpēc vajadzīga tūlītēja atbildīgo dienestu iejaukšanās un aktīva rīcība.

Pirmdien pēcpusdienā uzsprāgusi Valsts ieņēmumu dienesta Muitas kriminālpārvaldes vadītāja Vladimira Vaškeviča automašīna. Vaškevičs eksplozijas brīdī atradies auto, viņš ir smagi cietis un nogādāts slimnīcā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu