Grupa «ēnas» grib atgriezties Lietuvā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pavisam negaidīti grupa «ēnas» bija uzaicināta doties nelielā braucienā uz Lietuvu, proti, Klaipēdu, lai piedalītos Lietuvas mūziķa Amberlife rīkotajā labdarības koncertā - «1. World», portālu «Apollo» informēja mūzikas izdevniecības «Antena» pārstāve Anete Kalniņa.

21. maijā grupa «ēnas» kopā ar Lietuvas un Igaunijas mūziķiem uzstājās vienotā labdarības koncertā, kas iezīmējās ar galveno ideju - par mieru pasaulē.
Klaipēdas centrālajā laukumā viens pēc otra uz skatuves kāpa Latvijas, Lietuvas un Igaunijas mākslinieki - Latvijā nu jau pazīstamās Lietuvas grupas «InCulto», «Skamp», «4Fun», kā arī «HND» no Igaunijas un citi.

Stāstot par piedzīvoto Lietuvā, grupas solists Lauris min, ka laikam viņu ģitārists Ķeris gribējis atgriezties Klaipēdā. «Pēc koncerta visi tika aicināti uz kopīgu afterparty. Viss kā jau parasti šādos pasākumos pieņemts. Padzērām, uzēdām un  parunājām ar mūziķiem. Taču atpakaļ ceļā gadījās pavisam amizanta situācija, kad pusceļā Ķeris atcerējās, ka backstage atstājis savu somu. Braucām atpakaļ. Tā nu sanāca tāds pagars ceļš, un kā jau parasti mājās bijām rīta gaismā.»
 
Vasarā grupai plānoti arī koncerti vairākos mūzikas festivālos un  pilsētas svētkos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu