«Zvaigžņu karu» septītās epizodes nebūs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:smh.com.au

Kompānijas «Lucasfilm» oficiālais pārstāvis Stīvs Sansvits komentējis baumas, ka par godu «Zvaigžņu karu» pirmās filmas pirmizrādes 30 gadu jubilejai Džordžs Lūkass nākšot klajā ar sensacionālu paziņojumu par filmas septītās epizodes uzņemšanu. Pēc Sansvita vārdiem, žurnālisti esot pārpratuši Lūkasu. «Nekādu jaunu «Zvaigžņu karu» nebūs. Runa bija tikai par diviem TV projektiem,» paziņojis Sansvits.

Iepriekš laikraksts «Telegraph» apgalvoja, ka no drošiem avotiem zināms, ka septītā epizode tikšot veltīta notikumiem, kas risinājušies «Vecās Republikas» laikā, kad džedaji iznīcināja situs, bet galaktikā uz tūkstoš gadiem iestājās miers.

Atgādinām, ka pats režisors pirms kāda laika paziņoja, ka gatavojas uzņemt divas TV filmas par «Zvaigžņu karu» tēmu. Pēc viņa teiktā, jaunajās filmās nebūšot vietas Skaivokera ģimenei, bet galvenie varoņi būšot pavisam citi. Daži no tiem esot redzami pirmajās trijās filmas sērijās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu