Spurdziņš apmeklējis Vaškeviču slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdienas vakarā finanšu ministrs Oskars Spurdziņš apmeklējis Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldes vadītāju Vladimiru Vaškeviču, kas ārstējas slimnīcā pēc 21. maijā notikušā sprādziena, «Apollo» pavēstīja ministra padomnieks Modris Sprudzāns.

Kaut arī nedēļu pēc sprādziena Muitas kriminālpārvaldes vadītājs jūtas labāk, lai viņš pilnībā atveseļotos, būs vajadzīgi vairāki mēneši.

Aptuveni pusstundu ilgās tikšanās laikā, neraugoties uz veselības problēmām, Vaškevičs un ministrs pārrunājuši darba lietas. Kā informējis Muitas kriminālpārvaldes vadītājs, patlaban ir pabeigta strukturālā reorganizācija gan Muitas kriminālpārvaldē, gan Finanšu policijas pārvaldē, savukārt procesu reorganizācija abās pārvaldēs turpināsies līdz šā gada beigām. Attiecīgie ziņojumi par reorganizācijas gaitu ministram tika iesniegti 21. maijā.

Tāpat Vaskevičs informēja finanšu ministru par salīdzinoši zemajām abu minēto pārvalžu darbinieku algām, kas jau tagad atpaliek no citu tiesībsargājošo iestāžu darbinieku algām Latvijā. Spurdziņš apņēmās palīdzēt rast līdzekļus esošajā VID budžetā šo pārvalžu darbinieku algu paaugstināšanai vēl šogad.

«Esmu gandarīts, ka Vaškeviča kungs pat slimnīcā, par spīti grūtībām, ir atradis spēkus domāt par darbu. Vēlos viņam novēlēt iespējami drīzu atveseļošanos, kam, šķiet, līdzi seko visi VID darbinieki. Es vēlreiz aicinu atbildīgās tiesībsargājošās institūcijas ar vislielāko rūpību un atbildību izmeklēt šo smago noziegumu un ar lielāko bardzību saukt vainīgās personas pie atbildības,» norāda finanšu ministrs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu