«Tumors» gatavojas debijas albumam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skaņu ierakstu zīmols «Raibā taureņa ieraksti» jau agrā pavasarī parakstīja vienošanos ar grupu «Tumors» par debijas albuma izdošanu. Darbs pie albuma ieraksta studijā ir bijis veiksmīgs, un sadarbībā ar producentu Juri Riekstiņu nu ierakstītas 12 dziesmas.

Albumam dots nosaukums «Ideoti», un tas dienasgaismu ieraudzīs šīs vasaras beigās, bet jau šonedēļ radiostacijās nonāks pirmais «oficiālais» albuma radio singls «Nauda», kuras ierakstā piedalījies arī grupas «Zig Zag» līderis Juris Lasinskis.

«Viss labais dzīvē ir par velti, bet ar to tu vari dzīvot teltī. Man vajag naudu!»

Dziesmas «Nauda» oriģinālais nosaukums ir «Money (That's What I Want)», un pirmais par hitu to 1959. gadā padarīja amerikāņu dziedātājs Barets Strongs. Vēlāk šo dziesmu izpildījuši tādi «monstri» kā «The Beatles», «The Rolling Stones», «The Doors» un «Smashing Pumpkins». Dziesmu latviskojis Pēters Riekstiņš, un tulkojums ir saskaņots ar dziesmas izdevējiem ASV.

Uzziņa tiem, kas neko nezina par grupu «Tumors»

«Tumors» ir uz Latvijas neatkarīgās mūzikas skatuves salīdzinoši nesen parādījusies, bet jau aktīvi spēlējoša grupa. Ieguvusi pirmās vietas konkursos «Stage Number One» un «Tu esi pamanīts». Vieni uzskata «Tumoru» par infantilu ākstu kopu, citi par pilnīgi jaunu un nepieciešamu parādību Latvijas mūzikas telpā. Vienmēr ir spilgti savos koncertšovos un uzstājas izaicinošā izskatā.

Grupa dibināta Baldonē, un tajā muzicē Pēters Riekstiņš, Jānis Riekstiņš, Valters Suķis un Oskars Kaņeps-Kalniņš.

Grupas «Tumors» albums «Ideoti» būs jau pēc skaita sestais albums un grupa, ko izdevuši «Raibā taureņa ieraksti». Ar šo zīmolu izdoti grupu «Hospitāļu iela», «Mary Jane», «Crowd», «IndyGo» un «Age Of Stones» debijas albumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu