«Putnu ballei» iznācis jauns albums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar restorānā «Sarkans» tika prezentēts grupas «Putnu balle» jaunais albums «Mr. Andersen, nemelo!».

Albumā apkopotas 13 kompozīcijas — jau par hitu kļuvusī «Visiem mazliet bail», jaunais radio singls «Labais āķis», sadarbībā ar grupu «Remix» radītā «No rīta», kā arī desmit pavisam jaunas dziesmas, kuru autori ir gan Valters un Kaža, gan «Putnu balles» radošais krusttēvs Mārtiņš Fremanis, gan Normunds Ķietis.

Jauniešu grupa «Putnu balle» ir viens no pēdējo gadu veiksmīgākajiem atklājumiem Latvijas mūzikas dzīvē. Grupa radusies, apvienojoties vairākiem leģendārā bērnu vokālā ansambļa «Dzeguzīte» dalībniekiem. Starp tiem minami gan slavenais duets «Valters & Kaža», kas ar labiem panākumiem pārstāvēja Latviju 2005. gada «Eirovīzijas» konkursā un pašlaik vada populāro LNT mūzikas šovu «Solo ar orķestri», gan Paula Ķiete, kas izpelnījusies ievērību ar līdzdalību Imanta Kalniņa dziesmu programmās, gan citi gados jauni, taču talantīgi un sevi apliecinājuši mūziķi.

Arī 2006. gada nogalē noritējušie «Putnu balles» Ziemassvētku koncerti liecina, ka šī grupa spēj iedvesmot savus cienītājus gaišam un harmoniskam pasaules redzējumam un noskaņojumam.

Mūzikas veikalos un tirdzniecības vietās jaunais albums būs nopērkams no 5. jūnija, savukārt mūzikas veikalā «Doremi.lv» to iespējams iegādāties jau tagad.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu