«Laime Pilnīga» uzstāsies «MicRec» bārā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Blumbergs

Pirmdienas vakarā mājīgajā MicRec bāra pagrabiņā koncertēs konkursa «MicRec bāra Open 3» uzvarētāja - grupa «Laime Pilnīga», portālu «Apollo» informēja grupas menedžments. 

Rokmūzika izsenis ir brīvības, neatkarības un dumpinieciskuma simbols. Patērējot lielus mūziķu enerģijas krājumus un pieprasot lielisku mūzikas izjūtu, radīt īstenu rokmūzika ir pa spēkam tikai dažiem. Viens no lielākajiem pārsteigumiem Latvijas rokmūzikā ir jaunā grupa «Laime Pilnīga».

Grupa spēlē enerģisku roku, kurā var saklausīt gan blūza, gan džeza, fanka un arī folkmūzikas ietekmi. Grupu vieno pārliecība, ka mūzikai noteikti ir jārada dzīvespriecīga un labvēlīga noskaņa.

«Laime Pilnīga» radošais potenciāls ir profesionālais muzikālais izpildījums, kas piesaista dažāda vecuma klausītājus. Mūziķu spējas atzinīgi novērtē kolēģi no citām rokgrupām.

Jūnija sākumā grupa «Laime Pilnīga» radio stacijām piedāvās savu pirmo singlu dziesmu «Hey babe», kura grupas koncertos jau ir kļuvusi par hitu.

Un vēl - 4. jūnija koncertā «Laime Pilnīga» sola atskaņot savu jaunāko akustisko dziesmu.

Koncerta sākums plkst. 20.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu