Travolta plāno vēl vienu mazuli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Holivudas aktieris Džons Travolta un viņa sieva aktrise Kellija Prestone gatavojas trešajam bērnam. Aktieru pāris, kuriem jau ir divi bērni - 14 gadus vecs dēls Džets un 7 gadus veca meita Ella, atzinies, ka grib vēl plašāku ģimeni.

53 gadus vecais Travolta tabloīdiem atklāja: «Kellija man pateica, ka vasaras beigās mēs piestrādāsim pie trešā bērna radīšanas.» «Tas notiks pēc tam, kad beigsies mūsu jaunās filmas uzņemšana. Kopā ar mums filmējas arī Robins Viljams un mūsu meita Ella,» piebilda 45 gadus vecā Kellija.

Travolta nekad nav slēpis to, ka vēlas vairākus bērnus, un nesen dzeltenajai presei stāstīja par to, cik daudz prieka nes bērni: «Es ļoti mīlu bērnus. Man patīk viņu enerģija, kas visu padara brīnumainu un cerību pilnu. Esmu audzis ģimenē, kurā bija seši bērni. Es domāju, ka arī man būs pieci vai seši bērni.»

«Apbrīnojami, kā aug bērni. Un tādēļ, ka tie ir tavi bērni, viņi ir brīnišķīgi, viņi nemitīgi mainās un rada iedvesmu jaunām domām un idejām,» stāsta aktieris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu