Parisa Hiltone cietumā pārdomā dzīvi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Augstākās sabiedrības lauvene Parisa Hiltone pavadījusi pirmās diennaktis ieslodzījumā Losandželosas apgabala cietumā un, pēc viņas advokāta Ričarda Hatona sacītā, jūtoties labi.

«Viņa izmanto laiku, lai pārdomātu dzīvi, lai izdomātu, ko var paveikt, lai padarītu šo pasauli labāku un lai mainītu to attieksmi, kāda pret viņu izveidojusies daudziem cilvēkiem,» advokāts sacījis sarunā ar AP īsi pēc tam, kad cietumā bija apmeklējis slaveno miljonu mantinieci. Jāatgādina, ka maijā viņai tika piespriests 45 diennakšu cietumsods par nosacītas atbrīvošanas noteikumu pārkāpšanu — atkārtotu automašīnas vadīšanu reibumā un bez autovadītāja apliecības.

26 gadus vecā P. Hiltone ieslodzīta īpašā cietuma spārnā, kas paredzēts likumu pārkāpušiem policistiem, sabiedriskiem darbiniekiem, slavenībām un citiem ievērojamiem noziedzniekiem. Pie saviesīgām sanākšanām pieradušajai P. Hiltonei, kura uz cietumu devās tiešā ceļā no «MTV Movie Awards» ceremonijas, tagad laiks jāīsina vientulībā, kaut gan viņas kamera paredzēta diviem ieslodzītajiem.

Kā vēsta AP, viņas kamera esot 2,4 reiz 3,6 metrus plaša — pareizāk sakot, šaura. Tajā atrodas divas lāvas, galds, izlietne, tualetes pods, bet kameru apgaismo neliels lodziņš. Maltītes (pirmajā P. Hiltone saņēmusi graudu putru, maizi un sulu) viņa ieturēs kamerā, bet ik dienu vismaz stundu tiks no tās izlaista, lai ieietu dušā, nedaudz pastaigātos, paskatītos televīziju vai veiktu kādu telefona zvanu — mobilais tālrunis, protams, ir aizliegts.

Kaut gan advokāts sacījis, ka ieslodzījums vieninieka kamerā ir smagāks sods, jo «kopējā kamerā ar 30 līdz 50 ieslodzītajiem laiks paskrietu ātrāk», ļaudis, kuri pabijuši cietumā, sarunā ar AP uzskata, ka atsevišķā kamerā ir «mierīgāk un ne tik riskanti».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu