Internetā nopludinātas Kailijas Minogas jaunā albuma dziesmas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Austrāliešu popdīvas Kailijas Minogas desmit jaunā albuma dziesmas nopludinātas internetā, ziņo «Contactmusic».

Pēdējās nedēļas laikā failu apmaiņas lapās parādījušās desmit dziesmu demo versijas, kuras visi interesenti var lejupielādēt bez maksas.

Internetā parādījušas tādas dziesmas kā «Stars», «Fall For You» un «Sensitized». Tomēr daži mūzikas industrijas pārstāvji apgalvo, ka albums internetā nopludināts tīšām, lai izraisītu pēc iespējas lielāku interesi pirms albuma iznākšanas.

«Viņa un viņas ierakstu kompānija nopludināja jaunās dziesmas tīšām. Dziesmu nopludināšana internetā ir jaunākais industrijas reklāmtriks. Tas ir jaunais melnais mārketings. Katram mūzikas industrijā nepieciešams pievērst pēc iespējas vairāk uzmanības un pirms ieraksta izdošanas vajadzīga pēc iespējas lielāka publicitāte,» sacīja mūzikas industrijas analītiķis Fils Trips, kas vada austrāliešu mūzikas konsultāciju kompāniju «Immedia!».

Tomēr Kailijas pārstāvji kategoriski noliedz, ka dziesmas nopludinātas tīšām kā daļa no viltīgas mārketinga politikas. «Nebūtu nekādas jēgas nopludināt dziesmas ilgu laiku pirms albuma oficiālā izdošanas datuma,» sacīja viņas pārstāve.

Albuma iznākšana gaidāma tikai pēc vairākiem mēnešiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu