«Fontaine» festivālā uzstāsies «Bloodhound Gang»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūlija beigās Liepājas klubā «Fontaine Palace» un tā teritorijā norisināsies otrais «Fontaine Festival», kura programmas nagla būs grupas «Bloodhound Gang» uzstāšanās pirmajā festivāla dienā.

Divu dienu laikā grupas uzstāsies uz trim dažādām skatuvēm. Uz galvenās skatuves uzstāsies «Bloodhound Gang», «Highway Child», «Knucklebone Oscar», «Louie&Fontaine», «Kokolo», «Kuchenbeat», «Sanctimony», «Jairus», «Urban Junior», «Iļģi» un citas pašmāju un ārzemju grupas.

Uz galvenās skatuves būs iespēja redzēt konkursa «Flashlight» uzvarētājus.  Konkursā piedalās: «The Snips», «Coming Soon», «Well Set», «Barrel», «Lietotas mēbeles no Holandes», «Predict», «Jalalai» un «Ability». Pārējās konkursa grupas koncertēs uz festivāla «Flashligt» skatuves.

Šis būs pirmais un vienīgais «Bloodhound Gang» koncerts Latvijā. Grupa dibināta 1992. gadā Pensilvānijā ASV, izdevusi piecus albumus, zināmākās dziesmas: «Fire Water Burn», «The Bad Touch», «Along Comes Mary» un citas.

Biļetes uz 20. un 21. jūlijā notiekošo festivālu no 14. jūnija būs nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs. Biļetes cena abām festivāla dienām — 14 latu. Pie ieejas festivālā būs iespējams iegādāties biļeti tikai otrajai festivāla dienai, biļetes cena — 6 lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu