Krēsla strādā par bārmeni

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/G.Dieziņš

Grupas «Jumprava» mūziķis Aigars Krēsla pagājušo ceturtdien vaiga sviedros rosījās aiz restorāna «Matadors» bāra letes kā kokteiļu jaucējs un viskija iemērītājs, samulsinādams ne vienu vien apmeklētāju.

Bet ne jau tamdēļ, ka bārmenis būtu devies atvaļinājumā un mūziķis ieņēmis ienesīgo vietu kabatas naudas pelnīšanai. Nekā tamlīdzīga! Izrādās, restorāna saimnieks Mārtiņš Atvars nolēmis bāra viesus šādi pārsteigt katru otro ceturtdienu, talkā aicinot kādu slavenību.

Kā «Saldajai Dzīvei» atzina pats mūziķis, aiz bāra letes viņš stāvot otro reizi dzīvē. Pirmo reizi bārmeņa pienākumus uzņēmies pirms vairākiem gadiem savā «Multiklubā» Valmierā, bet arī tikai «jautrības» pēc un uz pusstundu. «Kas tur ko brīnīties. Laiki tādi, ka varu strādāt arī bārā,» uzjautrinājās mūziķis, piebilstot, ka iesākumā par šādu piedāvājumu bijis samulsis, bet beigu beigās tas pat ļoti iepaticies. Līdz ar Krēslu ēdienkartē parādījies arī viņa ieteiktais kokteilis. Lai arī atpazīstamāks būtu nosaukums «Krēslas stundā», zemenes ar svaigi spiestu apelsīnu sulu un tekilu tomēr atrodamas pēc nosaukuma «Ziemeļmeita».

Vērojot Krēslas izveicību darbā ar pudelēm un šeikeri līdz pat pusnaktij, jādomā, ka «jumpravietis» šim gadījumam trenējies īpaši. Arī restorāna saimnieks atzina, ka viesbārmenis darbu veicis ar lielu atbildību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu