Latgales kandža Roberto <i>nolikusi</i> četrrāpus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Vieni no spilgtākajiem Jāņiem, ko piedzīvojis dziedātājs Roberto Meloni, bijuši pirms diviem gadiem Kārsavā, kur Roberto uzstājies kopā ar šova «Talantu fabrika» dalībniekiem.

Žurnālam «Privātā Dzīve» dziedātājs stāsta, ka tā bijusi pirmā reize, kad viņš bijis Latgalē, un tur sajuties kā mājās, pateicoties sirsnīgajiem un viesmīlīgajiem cilvēkiem.

«Katrs mani gribēja ar kaut ko pacienāt — viens deva īsto melno maizīti ar speķi, kāds — sieru, cits — kandžu. Un es vienkārši nevarēju atteikt, lai neaizvainotu. Kad iedzēru kandžu, vienā brīdī likās, ka man vēderā ir atombumba, kas tūlīt uzsprāgs,» Roberto stāsta «Privātajai Dzīvei».

Dziedātājs ne bez smaida atceras, ka četrrāpus vazājies pa Kārsavu ar vainadziņu galvā un dziedājis: «Tu mana svētā, mana grēcīgā» — un, atgriezies Rīgā, nogulējis 48 stundas.

Šogad, kā raksta «Privātā Dzīve», Roberto Līgosvētkus pavadīs Lietuvā, kur kopā ar Elizabeti Zagorsku uzstāsies brīvdabas koncertā un prezentēs savu jauno disku, kurš paredzēts Lietuvas tirgum.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu