<i>Jenny May</i> necieš no «mūža krīzes»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Neapstiprinās citos medijos izskanējušās baumas, ka dziedātāja Jenny May pielikusi punktu dziedātājas karjerai tāpēc, ka izirušas viņas trīs gadu ilgušās attiecības ar mīļoto puisi.

Menedžeris izplata baumas

Modes un dzīvesstila portāla «Galms.lv» atklāšanas svētkos «Vakara Ziņas» pārliecinājās, ka Jenny May joprojām ir kopā ar savu mīļoto Armandu un ka mīla starp viņiem dzirksteļo ik uz soļa. Arī pati dziedātāja noliedz baumas, ka būtu šķīrusies no Armanda.

Jenny May neslēpj, kādēļ par viņas solokarjeru un personisko dzīvi pēdējā laikā dzirdētas baumas, jo pirms kāda laika viņa savam menedžerim Agrim Semēvicam paziņojusi, ka uz divām nedēļām dodas uz Vāciju, lai strādātu kādā tulkošanas firmā. Tad arī paklīdušas dažādas runas. «Jau iepriekš kādai tulkošanas firmai biju veikusi dažus darbus, viņiem iepatikās, kā es strādāju, un tāpēc šķita likumsakarīgi, ka saņēmu piedāvājumu braukt uz Nirnbergu, lai tulkotu tekstus. Ceļa izdevumus sedza firma. Tā kā Latvijas Universitātē studēju vācu valodu un man ļoti patīk un padodas šī valoda, negribēju atteikties no iespējas papildināt un nostiprināt savas zināšanas. Kad aizbraucu uz Vāciju, Latvijā atstāju pilnvarotu personu, kas atbildēja par mūziku un citiem jautājumiem. Līgums ar Agri Semēvicu gāja uz beigām, un es visu laiku viņu mudināju, ka tas jāpārslēdz, lai kaut ko turpinātu darīt, bet viņš neklausījās, tikai atrunājās, ka tūlīt to noslēgsim. Ar Agri nevarējām atrast kopīgu valodu un nenonācām pie kopsaucēja, jo viņš nepiekrita maniem nosacījumiem. Līgums netika pagarināts. Agris bija dusmīgs, ka ārpus līguma termiņa laika noorganizējis 14 koncertu. Taču tas notika bez apspriešanās ar mani. Biju spiesta atteikt koncertus. Agris bija šokā. Saprotu viņa sašutumu, bet tā bija Agra kļūda, ka viņš, nepagarinādams līgumu, kaut ko organizēja. Man ir taisnība, un es varu darīt to, ko vēlos,» tā par nesaprašanos ar bijušo producentu stāsta Jenny May. Turklāt meitene ir pārsteigta par Agra izplatīto informāciju, ka Latviju Jenny May pametusi «mūža krīzes» dēļ.

Nirnbergā līgos ar draugiem

Šobrīd viņa lielākoties uzturas Nirnbergā, kur universitātē studē par vācu valodas skolotāju. Dziedātāja dzīvo studentu kopmītnēs, nevis lepnos apartamentos. Studijām Vācijā viņa saņēmusi arī Latvijas Universitātes stipendiju un valsts papildus finansējumu. «Mans mērķis nav kļūt par skolotāju, tā ir lieliska iespēja nostiprināt valodas zināšanas. Universitātē apgūstu spāņu, angļu un vācu valodu. Ja esi uz skatuves, jāprot runāt arī citās valodās. Tas taču ir jauki, ja koncerta laikā auditoriju varu uzrunāt kādā svešvalodā,» saka dziedātāja, kura Līgosvētkus pavadīs Nirnbergā kopā ar latviešu draugiem un vasaras saulgriežu svētkus atzīmēs, kā jau latviešiem pieklājas.

Viņa atklāj, ka Vācijā dzīvo viena, bet reizi mēnesī viņu apciemo mīļotais draugs no Latvijas. Jenny May atklāj, ka attālums abu attiecībām nav kaitējis. «Ja nebūtu tikušies pusgadu, tad, iespējams, zustu tā uguntiņa vienam pret otru, bet mums ir citādi, jo katru dienu sazvanāmies un čatojam. Attālumā sāku novērtēt drauga labās īpašības, kuras diendienā, dzīvojot kopā, nemaz nepamanīju. Kā sieviete tagad jūtos daudz vairāk novērtēta. Armands dāvina mīļas un mazas pārsteiguma dāvaniņas, un esmu pat saņēmusi sev veltītus dzejoļus,» viņa stāsta par abu attiecībām.

Mūžam mainīgā

Dziedātājas solokarjerai viņa, protams, nav pielikusi punktu. «Patlaban atklāju sevī labas īpašības, talantus un spējas. Līdz šim jutos iesprostota, jo vairāk vai mazāk man bija jāpakļaujas Semēvicam. Reizēm sevi neredzēju tā, kā mani redzēja Agris. Tāpēc nākotnē gribu vairāk cilvēcīguma. Tagad varu sev veltīt vairāk laika — Nirnbergā apmeklēju Latīņamerikas deju nodarbības, daudz lasu filozofiska satura literatūru. Esmu sapratusi, ka daudz ko varu izdarīt pati. Tomēr nenožēloju, ka esmu sadarbojusies ar Agri. Turpmāk savu ceļu gribētu veidot pati. Esmu pati sarakstījusi vairākām dziesmām gan tekstus, gan mūziku. Līdz šim manis sacerētās dziesmas nav publicētas. Es nekur neesmu pazudusi, un mana muzikālā karjera tā pa īstam vēl tikai sāksies. Uz skatuves parādīšos jaunā veidolā, jo līdz šim esmu bijusi sevis meklējumos,» stāsta Jenny May, kura neslēpj, ka svešumā mazliet skumst arī pēc Latvijas un latviešiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu