«Fontaine Festival» Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Fontaine Festival», kas 20. un 21. jūlijā notiks Liepājas klubā «Fontaine Palace» un tā teritorijā, divu dienu garumā gaidāmas ballītes, dejas līdz rītam un mūziķu priekšnesumi uz trim skatuvēm, portālu «Apollo» informēja Agnese Ruberte, «Fontaine Festival» preses sekretāre.

Pirmajā festivāla dienā uz galvenās skatuves uzstāsies «Kuchenbeat» (LV), «Kokolo» (ASV), «Sanctimony» LV), «Jairus» (UK) un festivāla galvenie viesi «Bloodhound Gang» no ASV.

Uz jauno grupu konkursa «Flashlight» skatuves kāps «The Snips», «Coming Soon», «Well Set» un «Barrel». Uz festivāla «Palace» skatuves jeb kluba galvenās skatuves pirmajā festivāla dienā spēlēs «Extinct» (LU), «Satellites LV» (LV), «Viva Vertigo» (DK) un «Defdump» (LU). Pēc grupu uzstāšanās dīdžeja pienākumus kluba lielajā zālē pildīs DJ Uldis Rudaks.

«Cafe Ganja» regeja pagrabā uzstāsies «Athens Sound» (EE), «Rahaz Buzz» («Apofeoz»), «No Attitude Soundsystem» (LU) un «Kone» no «Varka Kru».

Otrajā festivāla dienā uz galvenās skatuves uzstāsies «Urban Junior» (SUI), «Iļģi» (LV), «Flashlight» konkursa uzvarētāji, «Highway Child» (DK), «Knucklebone Oscar» (FI) un «Louie & Fontaine».

Uz «Flashlight» skatuves uzstāsies «Lietotas mēbeles no Holandes», «Predict», «Jalalai» un «Ability». Otrajā dienā uz «Palace» skatuves redzēsim «Insane» (HU), «Adam’s Family» (LV), «The Goo Men» (NO), «Skyforger» (LV). Pēc grupu uzstāšanās spēles DJ Toms Grēviņš un «Disko cirks».

Savukārt regeja pagrabā spēlēs «Crystal Soundsystem» (LV) un «No Attitude Sound System».

Abās festivāla dienās darbosies «The Great Rock Escape Lounge», kurā pieredzējuši meistari pēc apmeklētāju vēlmēm veidos tetovējumus, pīrsingus, hennas un ķermeņa zīmējumus «Lounge» DJ pavadījumā.  

Tāpat abās festivāla dienās skatītājus gaidīs pagraba bārs un «Urban Junior Strip Show», kur «Fontaine Palace Sexy Tuesday» pasākumu dejotājas uzstāsies kopā ar solomākslinieku «Urban Junior» no Šveices. «Urban Junior» spēlēto mūziku dēvē par enerģisku punk/rock’n’roll/electroclash savienojumu, kas kopā ar dejotāju priekšnesumu solās būt vēl neredzēts šovs.

Biļetes uz «Fontaine Festival» nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs, kā arī klubā «Fontaine Palace» un viesnīcās «Fontaine Hotel» un «Fontaine Royal». Biļetes cena abām festivāla dienām — 14 latu. Pie ieejas festivālā būs iespējams iegādāties biļeti tikai otrajai festivāla dienai, biļetes cena — 6 lati.

www.myspace.com/bloodhoundgang



KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu