«Led Zeppelin» apsver apvienoties uz vienu koncertu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Leģendārā angļu hārdroka grupa «Led Zeppelin» gatava apvienoties uz vienu koncertu un pēc tam, iespējams, doties turnejā, ziņo «New Musical Express».

Grupa šobrīd apspriežot iespēju apvienoties, lai uzstātos ar vienu koncertu Londonā, pieminot savu bijušo ierakstu kompānijas vadītāju, «Atlantic Records» dibinātāju Ahmetu Ertegunu.

Domājams, ka dziedātājs Roberts Plānts, ģitārists Džimijs Peidžs un basģitārists Džons Pols Džonss apvienosies kopā ar mirušā «Led Zeppelin» bundzinieka Džona Bonema dēlu Džeisonu.

«Peidžs, Plānts un Džonss apspriedās un vienojās kopā uzstāties šajā koncertā. Tagad viņi gaida, kad tiks noteikts precīzs datums,» atklāja kāda grupai tuvu stāvoša persona. «Neviens vēl tā īsti nespēj tam noticēt, taču sarunas par koncertu laikā viņi visi piekrita doties turnejā, ja viss noritēs gludi un viņi savā starpā nesakašķēsies.«

Kopš izjukšanas 1980.gadā grupa kopā uzstājusies tikai pāris koncertos, ieskaitot 1985.gada «Live Aid» koncertu.

«Jau daudzus gadus tas tiek gaidīts un daudzus gadus noliegts,» informācijas avots pastāstīja «World Entertainment News Network». «Taču šobrīd viņi ir tuvāk atkalapvienošanās turnejai nekā jebkad. Tā varētu notikt nākamgad.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu