Valdis Pelšs nokļuvis reanimācijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamais Krievijas televīzijas raidījumu vadītājs Valdis Pelšs nokļuvis reanimācijā, apgalvo «Komsomoļskaja pravda». Avīze vēsta, ka populārais raidījumu vadītājs slimnīcā nokļuvis naktī uz trešdienu. Stāvoklis bijis kritisks. Mediķi pēc apskates konstatējuši, ka viņam ir problēmas ar aizkuņģa dziedzera darbību.

Valda sieva Svetlana, kas atbraukusi vīram līdzi uz slimnīcu, teikusi, ka pēdējā laikā vīrs sūdzējies par stiprām sāpēm. Viņš dzēris pretsāpju līdzekļus, bet tas situāciju uzlabojis pavisam neilgi, tad sāpes atkārtojušās. Valdis nelūdzis mediķu palīdzību, bet cerējis, ka ar laiku kļūs vieglāk, un tā slimība progresējusi.

Naktī uz trešdienu viņam kļuva sliktāk, un sieva izsauca mediķus. Slimnīcā konstatēja problēmas ar aizkuņģa dziedzera darbību un aknu distrofiju. Šāda diagnoze prasa ilgu ārstēšanu. Mediķi teic, ka problēmu cēlonis varētu būt sliktas kvalitātes pārtika vai alkohols — Valdis šajās dienās kļuvis par četrdesmitgadnieku.

Ārsti Valda stāvokli raksturo kā smagu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu