Esmu jūsu kalps, mana bargā kundze!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš

Ir mīlnieki, kuri iekvēlojas, dzirdot vai izrunājot konkrētus vārdus. Tie var būt triviāli izteicieni: mana kundze, mans kungs. Svarīgi, kādā intonācijā šos vārdus pasaka — maigi vai prasīgi, padevīgi vai pavēlnieciski.

Lai atrastu īsto noskaņu, ir vērts izmēģināt! Satraucošos vārdus var aizsūtīt īsziņā, var uzrakstīt uz papīra lapas vai, stāvot rindā, iečukstēt ausī. Sievietēm tiešām ir svarīgas verbālās attiecības, tādēļ viņas novērtēs ne tikai komplimentus, bet arī pieklusinātā balsī izteiktu aicinājumu: «Kundze, vēlos jums kalpot!»

Gods kalpot, komandier!

Ja pārim ir stabilas attiecības un neviens nejūtas pazemots, var izmēģināt dažādus kalpošanas veidus. Kundzei var patikt kāju nagu lakošana, viņu var iepriecināt vīrietis vērotājs, kuram, kamēr kundze ļaujas solo numuram, nav ļauts viņai pieskarties. Drīkst tikai skatīties... «Šādos brīžos atbrīvojos no iedzimtās kautrības un iepazīstu savu ķermeni. Man patīk, ja mani vēro, arī man ir pa prātam skatīties uz manis alkstošu vīrieti; tā rodas seksuālas varas apziņa. Mums abiem tīk izbaudīt šādus mirkļus,» saka maiga būtne, kura uzlādējas, iejūtoties kundzes lomā.

Arī viņas vīrs šādā situācijā ir laimīgs — viņa bauda atkarīga no kundzes labsajūtas un kaprīzēm. «Es neiebilstu pat tad, ja sieva man liktu stundām ilgi izkalpoties labvēlību. Man patīk peramā zēna loma. Šādas rotaļas neatļaujamies katru dienu. Svarīgi nepārsātināties un darīt visu no sirds. Labprāt pakļaujos sievai gultā, bet neesmu fantazējis par mainītām lomām. Mani neuzbudina doma par sievas iepēršanu!»

Ieroči un formas

Maigam pērienam mīļotie izmanto dažādas lietas. Parasti tie ir smalki zari vai dārzā saplūktas rozes. Var likties mežonīgi un nežēlīgi. Bet vai pēršanās pirtī arī saucama par mežonīgu un nežēlīgu? Un ja ar kadiķu slotiņu?...

Īpašajām rotaļām tālredzīgi tiek izvēlēts mežs vai pludmale, nevis dzīvoklis, kurā krustu šķērsu staigā bērni, maršē omīte un opis. Arī sabiedriskās vietās jāuzmanās no svešiem acu skatiem, bet pagaidām mīlniekiem izdevies palikt nepamanītiem. «Nezinu, kā ir citiem pāriem, bet mūs nedaudz vilina arī ekshibicionisms, tādēļ mēs īpaši neuztrauktos, ja aiz krūmiem mūs kāds vērotu,» saka vīrietis.  

Sliktās meitenes tēls arī apģērba izvēlē bieži ir ļoti spēcīgs relišers un var atraisīt vīrietī slēptas emocijas un vēlmes. Te nederēs līdz kaklam aizpogāts kokvilnas naktskrekls. Drīzāk tas, ko sauc par banālu, — sarkana vai melna veļa, papēži, āda un latekss, matu sprādzes un gumijas.

Paroli, kundze!

Lai spēle būtu saistoša, svarīgi pateikt otram, kas tieši jūs uzbudina — domas par pakļaušanos vai konkrētas darbības, cīniņš vai veltas cerības uz glābiņu. Galvenais — lai vēlmē iepriecināt mīļoto prāts neaizmirstas, ka ķermenim ir savas prasības un robežas. Pāriem, kuri praktizē asās rotaļas, ir savi noteikumi un vienošanās. Ir vērts vienoties par atslēgas vārdu. Ja viens vai otrs spēles dalībnieks vēlas pārtraukt draiskošanos, viņš pasaka šo vārdu, un maigošanās kļūst rimtāka.

Labu rezultātu šajās spēlēs garantē patiesa ziņkāre un vēlme izpausties netradicionālā veidā. Darīt ko tādu upurējoties nav vērts — pat ļoti biezas ādas īpašnieks sajutīs izlikšanos. Tēlošana ar pātadziņu rokās, tāpat kā viltus orgasms, nevienam godu nedara, bet abpusēja atklātība un uzticēšanās intīmajā zonā ir nenovērtējams saskaņas rādītājs, milzu uzticēšanās avanss. Ir jābūt ļoti tuviem, lai droši zinātu, ka padodoties partnerim aizsietām acīm un rokām, piedzīvosi vienīgi baudu. Un, ja kādubrīd bailes uzvarēs, nepagūsi pat izrunāt paroles vārdu pirms partneris mitēsies.

Kauns ir tas, kas neļauj runāt par slēptajām vēlmēm, bet partneris dažkārt nevar iedomāties, ko otrs iecerējis. Bet, ja ir kauns no partnera, tātad īsti līdz galam tuvi neesat... Lai attiecības nesaietu šķērsām, ir vērts iemācīties atklāt savas izjūtas un vilinājumus. Visus. Neizrunātie vārdi par visintīmāko rada nevajadzīgu liekulību. Un otrādi — partnerim izteiktas, taču ignorētas vai vēl ļaunāk — noraidītas fantāzijas nogalina. NOGALINA. Tad kur te ir īstais sadisms?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu