Mediķi: Valda Pelša izredzes ir 50 pret 50

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NewsRu.com

Pagājušajā nedēļā reanimācijā nokļuvušā Krievijas TV šovmeņa Valda Pelša izredzes izveseļoties ir 50 pret 50. Izmeklēšanas rezultāti liecina, ka ir bojāta puse aizkuņģa dziedzera, raksta Krievijas plašsaziņas līdzekļi.

Šodien mediķu konsīlijam būs jāpieņem grūts lēmums — operēt Valdi vai ne. Ir apstiprinājusies sākotnējā diagnoze — pankreonekroze, turklāt ir noārdīta gandrīz puse aizkuņģa dziedzera, kas situāciju padara vēl bīstamāku. Kā liecina Pelša sievas Svetlanas izteikumi, slimība nav piezagusies negaidot — pēdējā laikā Valdis sūdzējies par stiprām sāpēm ribu apvidū un nelabumu. Šovmenis slimnīcā tika nogādāts trešdien, īsi pēc savas 40. dzimšanas dienas svinībām.

«Šī slimība neliecina, ka pacients ir aizrāvies ar alkohola lietošanu,» skaidro Botkinas slimnīcas ārsti. «Ir cilvēki, kuri var dzert gadiem ilgi, un viņiem nekas nekaitēs, bet ir atsevišķi gadījumi, kad viena glāzīte var kļūt par liktenīgo.»

Valdis Pelšs atrodas reanimācijā, un viņam līdzās visu laiku ir sieva Svetlana. «Stāvoklis ir ļoti smags, tomēr par operāciju runāt ir pāragri. Valdis man lūdza visiem pateikt, lai no šīs situācijas nerada farsu. Mums arī bez tā visa ir ļoti smagi,» presei stāsta Svetlana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu