Dastina Hofmana «personīgais aizvainojums»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:filmlinc.com

Dastins Hofmans gatavojas producēt filmu, kas tiks veidota pēc Skota Turova romāna «Personīgais apvainojums» («Personal Injuries»). Aktieris jau sen ieinteresējies par šo grāmatu un pats grasās strādāt arī pie filmas scenārija. Protams, Hofmans vēlēsies filmā atveidot arī vienu no lomām.

Romāna autors Turovs ir populārs ASV kā juridiski politisku trilleru ar sapiņķerētu sižetu rakstnieks. 1999. gadā žurnāls «Time» viņa darbu «Personal Injuries» nosauca par «Gada labāko romānu».

Bez šā projekta Hofmanam ir vēl citi plāni, viņš gatavojas apgāzt vispārpieņemto viedokli, ka romantiskas komēdijas ir tikai jauniešu žanrs. Kopā ar Emmu Tompsoni Hofmans piedalīsies romantiskajā komēdijā «Last Chance Harvey».

2007. gada 16. novembrī Hofmanu kopā ar Natāliju Portmanu būs iespējams redzēt komēdijā «Mr. Magorium's Wonder Emporium» (2007).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu