Ziņas par «Līvu» izjukšanu ir pārspīlētas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Lai gan izskanējusi ziņa, ka grupa «Līvi» ir neglābjami izjukusi, grupas dalībnieki Jānis Grodums un Ainars Virga apstiprinājuši informāciju, ka 28. jūlijā «Līvi» uzstāsies Saldū, Kalnsētas parka estrādē — festivālā «Saldus saule 2007».

Jau ziņots, ka festivāls «Saldus saule» šogad svinēs 20 gadu jubileju kopš tā dibināšanas, un tas ir viens no vecākajiem un tradīcijām bagātākajiem mūzikas festivāliem Latvijā. Pēdējos trīs gadus «Saldus saule» dažādu iemeslu dēļ nenotika, taču nu festivāls ticis pie jauniem saimniekiem, kas apņēmušies ne tikai saglabāt gadu gaitā veidojušās tradīcijas, bet arī iet līdzi laikam un ieviest festivāla norisē daudz jauna.

Viena no festivāla tradīcijām ir grupas «Līvi» uzstāšanās pusnaktī, kas tiks saglabāta gan šogad, gan, cerams, arī turpmāk. Festivālā spēlēs arī «R.A.P.», «Dzelzs vilks», Ieva Akuratere un «Pērkons», «Skandāls», «Credo», «Linga», Dons un daudzi citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu