Vudijs Allens sācis filmēt Barselonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:jsonline.com

9. jūlijā Vudijs Allens sācis filmēt savu 43. filmu. Režisors, kas lielāko daļu savu filmu uzņēmis Ņujorkā, šoreiz strādā Spānijā.

«Ceru, ka man izdosies pasaulei parādīt Barselonu tieši tāpat, kā savulaik pasaule ar manām acīm ieraudzīja Manhetenu. Vēlos uzrakstīt atzīšanos mīlestībā Barselonai un no Barselonas,» preses konferencē paziņojis režisors, stāstot par filmu, kuras darba nosaukums pagaidām ir «Vudija Allena spāņu projekts».

Allena mūza jau trešo reizi būs Skārleta Johansone, kas iepriekš pie viņa filmējusies tādās filmās kā «Uzvaras punkts» («Match Point», 2005) un «Sensācija» («Scoop», 2006). Skārleta savukārt jokojot atzinusies, ka viņai patīk strādāt ar Allenu, jo viņai neesot nepieciešams katru dienu trenēties sporta zālē un filmēšanas laikā karāties no 45 metru augstām celtnēm. «Un vēl man liekas, ka, pateicoties viņa dialogiem, es sevi kā aktrisi parādīšu no labākās puses,» saka Johansone.

Bez Johansones Vudija Allena projektā strādās arī Pēnelope Krusa un Havjērs Bardems.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu